Főztetek előre magatoknak és a családnak mielőtt elmentetek szülni? Milyen ételek bírják a fagyasztást?
Én semmit. A férjem nem olyan élettelen, hogy ne tudjon főzni, pár adag kaja meg amúgy is van mindig a fagyasztóban.
Egyébként, mikor hazajöttem az első babával, nem volt olyan nagy a változás, mint vártam, mert egy ilyen pici baba azért még sokat alszik nappal, ha csak részletekben is, én simán tudtam mellette főzni, ha akartam.
Dehogy!
Ilyesmire nekem már nem volt erőm és örültem, hogy éltem!
Senki sem halt még bele abba, hogy pár napig nem evett meleget vagy rendelnie kellett pizzát...
Nem szeretjük a fagyasztott ételeket.
A Wolton, Foodpandán ott van a 100+1 opció, a hagyományos ételeken át az indain keresztül a hamburgerig, minden van.
Nem főztem. Én nem eszem meg sem a fagyasztott kaját sem a többnaposat.
Férjem is tud alap kajátak, rendelni is lehet. Végülis 1 nap rendeltünk, utána pedig ugyan úgy főztem.
Nem
Egyrészt nincs hely a fagyasztóban, másrészt a férjem is tud főzni, annyi h vettem pár "műkaját" a fagyóba: rántott hal, krumpli, fasirt, leves alap stb.
Szülés után menüt fogunk rendelni , attól függ hogyan alakul majd az a pár nap ☺️
Nem. Mivel a férjem képes főzni és ellátni a gyerekeit.
Az elsőnél 3 hetet voltam szülésig a kórházban.
A másodiknál +1 hetet húztam rá szülés után.
A harmadiknál is 3 hetet voltam szülésig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!