Szültem, és még szülnék is. A férjemnek nincs diplomája, de van egy jó szakmája, amivel nagyon sikeres vállalkozó. Becsületes, szorgalmas, intelligens ember. Mindenünk megvan, jól élünk. Ezt neki köszönhetjük. Nekem diplomával, több szakmával nincs olyan sikerem, mint neki. Nem a végzettségtől függ, hogy ki milyen ember.
2022. okt. 6. 17:25
22/36 anonim válasza:
Én sok diplomás gyerekére vigyáztam, de az élethez 1-2 sík hülye volt. A férjemnek éretségije sincs, egyéni vállalkozó, van hogy naponta megkeresi a havi fizumat.
2022. okt. 6. 17:33
23/36 anonim válasza:
Most komolyan? Mi köze a diplomának a gyerek szülésnek?
2022. okt. 6. 17:36
24/36 anonim válasza:
2t is szültem. Hála az égnek olyan szakmája van, amit a legtöbb diplomás meg se tud csinálni. Keres annyit, hogy a 4 fős családot egyedül eltartsa, és még marad is. Szóval mi az összefüggés? Sőt, akiket ismerek, csak nem diplomásnak szülnék amúgy is. Mondom ezt úgy, hogy én elkezdtem az egyetemet, csak félúton abbahagytam inkább, és szintén olyan szakmám lett, hogy jobban kerestem, mint a 3 diplomás nővérem...
2022. okt. 6. 19:50
25/36 anonim válasza:
Miért, a gyerekneveléshez diploma kell?!
Na bakker, akkor inkabb elválok 🤦♀️
2022. okt. 6. 20:48
26/36 anonim válasza:
Mindenki kihegyezi a kérdést arra, hogy milyen a kereset. Sok diplomás szülőt ismerek. Vannak ilyenek is, olyanok is. Vannak, akik nem jó apák, nem foglalkoznak a gyerekkel, vannak, akik igen, nem diploma függő. Az más kérdés, hogy te párnak egy diplomás, értelmiségi embert képzelsz el magad mellé, mert hasonló érdeklődési körötök van és egy villanyszerelő nem tudná, ezt a szellemi légkört biztosítani
2022. okt. 6. 21:40
27/36 anonim válasza:
Páromnak nincs diplomája, sem érettségije. Szakmunkás bizonyítványa van, villanyszerelő. Mára virágzó kftje van, intelligens, jól szituált, 28 éves fiatalember. Nagyon jó apa, sokat foglalkozik a gyerekkel. :)
2022. okt. 6. 22:28
28/36 anonim válasza:
Igen, mert az embert szeretem és nem a papírt. Ha egy hullámhosszon vagyunk, szeret, törődik velem, van közös pontunk, nekem mindegy hogy orvos, vagy közmunkás.
Amúgy meg, én diplomával keresek 360 nettót. Ő szakmával 7-800 ezret tisztán.
2022. okt. 7. 05:57
29/36 anonim válasza:
"Az más kérdés, hogy te párnak egy diplomás, értelmiségi embert képzelsz el magad mellé, mert hasonló érdeklődési körötök van és egy villanyszerelő nem tudná, ezt a szellemi légkört biztosítani."
Szóval szerinted egy villanyszerelő csak villanyszerelési témákhoz ért, meg csak szamunkás szintű csevegést tudsz vele folytatni? Ehhez a véleményhez mennyire kell korlátoltnak lenni?
Szerintem a szakmunkás apám kiporolná a valagadat sakkban 10 perc alatt, és leiskoláz téged fizikából, vagy történelemböl de élj csak a buta kis világodban, ahol a diploma nálad azt jelenti, hogy felsőbbrendű vagy.
Eszem megáll.
2022. okt. 7. 14:32
30/36 anonim válasza:
Na ez a baj a diplomások többségével utolsó.Annyira magas lovon ülnek, többnyire a semmire,hogy egyszer nagyot fognak esni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!