Akinek ritka, különleges, divatos, stb. keresztneve van, megköszönte a szüleinek a névválasztást?
8!
Akkor lehet nem tudom a saját nevem, és 30 évig eltájolva éltem?!
Caak egy tipp, ird be facebokra h Benigna. Nekem vagy 30at feldobott aki velem egykorú. Csak mert a saját teljes nevem nem írom ki egy anonim oldalra 😅.
De jó próbálkozás volt 🤣
4
Áriella vagyok. Imádom :)
Még sosem találkoztam hasonló nevűvel
5-ös válaszoló vagyok.
Hű, de okosak vagytok. :) Hogy megvédjem a Benigna nevű válaszolót csak elmondom a kételkedőknek, hogy a nálunk itthon lévő Ladó János féle Magyar Utónévkönyvben, amiből még édesanyám nekem választott nevet is benne van a Benigna. 1984-es kiadás, nyugodtan fel lehet lapozni. :)
Olyan nevem van ami a top 100 lista 70. helye körül végzett születésemkor is, meg most is, szóval stabilan egy ismert, használt, de nem túl felkapott név.
Szeretem, de megköszönni eszembe sem jutott soha. Minek? Nyilván minden szülő próbálja a szerinte legszebb nevet adni a gyerekének. Aztán az később vagy találkozik a gyerek ízlésével, vagy nem.
Most ritka, vagy divatos nevekről beszélünk?
Amúgy mit kell megköszönni egy néven, ha nem tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!