Különleges, de magyaros hangzású, külföldön is viselhető és nem túl gyakori leány neveket tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Külföldön is viselhetőnél ilyenre gondoltam:
Luca nem jó, mert Angliában fiúnak hinnék
Hanga nem jó, mert kiejtve hanger, azaz fogasnak értenék
stb.
Nagyon köszi
2012. nov. 10. 15:30
1/25 anonim válasza:
Johanna, Olívia, Anett, Magdaléna
3/25 anonim válasza:
Rebeka, Hanna, Bella, Míra, Kíra, Elizabet, Márta, Liza, Anna, Szófia, Karola, Marina, Stella, Barbara, Nikolett, Nikol, Flóra, Abigél, Vera, Veronika, Laura, Lora, Lina, Helen, Korinna, Júlia, Patrícia, Debóra, Fanni, Franciska, Dorina, Teodóra, Gabriella, Rea, Lea, Melinda, Dalma, Gvendolin, Georgina, Sarolt, Lilla, Penelopé, Rozina, Amanda, Donatella, Cecília, Edit, Delinke, Evelin, Zille, Tamara, Tánya, Tatjána, Natasa, Kitti, Miranda, Minerva
4/25 anonim válasza:
Szofia, Elizabet,Emma, Vanessza,Helen
6/25 anonim válasza:
Villő
Magyarországon így ahogy írjuk, külföldön pedig Villoe-ként. Szerintem gyönyörű név.
7/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ezek között sajnos nem találtam meg az igazit, úgyhogy várok még további ötleteket.
2012. nov. 11. 19:47
8/25 anonim válasza:
Nem olvastam végig az elöttem szólok neveit, ezért bocsánat ha lesz benne hasonlóság.
Marina, Imelda, Mirella, Stella, Adél, Cinnia, Donna, Hermina, Gerda, Evelin, Indira, Ivola, Nina, Pálma, Margaréta, Gréta, Lídia, Paula
9/25 anonim válasza:
Alíz, Eliza, Aletta, Dorina, Evelin, Vivien, Karolin(a),Teodóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!