Ezt már biztosra vehetjük?
Figyelt kérdés
19 hetes terhes vagyok, ma voltam genetikai ultrahangon. Az orvos nem mondott semmit a vizsgálat alatt. A végén megkérdeztem fiú vagy lány? Azt mondta lány. Nem tűnt bizonytalannak. 19 hetesen ez még változhat? Nem merem beleélni magam. Egy fiú gyermekünk van és így örülnénk a lánynak. A saját orvosomhoz 2 hét múlva megyek, nagyon izgulok ő mit mond.2022. szept. 30. 22:36
1/5 anonim válasza:
Amit ennyi idősen lát, az elég biztos. Nekem 12 hetesen elég biztosra fiúnak mondták genetikain, 16 hetesen, saját dokim azt mondta 1.000.000%-ig ki meri jelenteni, hogy fiú. 🙂
2/5 anonim válasza:
Nekem 12 hetesen azt mondták, hogy inkább fiú.
19+5 naposan voltam a második genetikain, ott azt mondták, hogy kislány.
20+2-nél elmentünk egy 5D babamozira, ott kiderült, hogy egyértelműen fiú.
3/5 anonim válasza:
Azt mondják kislányból gyakrabban lesz kisfiú, de én azért ilyenkor már biztosra venném. Nyilván 100% majd akkor lesz ha megszületik, de szerintem ez azért már jó eséllyel biztos.
4/5 anonim válasza:
Mondanám, hogy biztos…
De a nyáron történt, higy egy ismerősnek végig lányt mondtak, mégis gratulaltak szüléskor a fiához.
Volt meglepi.
( nekem is 13. Héten a genetikain megmondták, hogy fiú)
2. #
Miért kell ezt odaírni mindenhova? Nem döntheti el. XX vagy XY jelenti a nemét, ha nincs valami mutáció…
Minden egyéb irreleváns a kérdés szempontjából.
5/5 anonim válasza:
Szia 12+4 naposan genetikain 100%lány
Prena teszt lány
15. Heti vizsagalton a nagyajkakat is megmutatta a doki.
Azert ilyenkor már nagyon látszik ha mutatja magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!