Jogos, ha kiakadtam?

Figyelt kérdés
A lányom velünk él a feleségemmel és a közös gyerekeinkkel. A fiam az exemmel. 2 órára lakunk egymástól. A lányunk pont ugyanolyan távolságra van mindkettőnktől kollégiumban. Telefonált, hogy a lába lesérült és menjünk érte. Mindig megyünk, bármit megtennék midegyik gyerekemért. A lényeg, hogy a héten lebetegedtem, lehet covidos vagyok (most várom az eredményt). Felhívtam az exemet, hogy most az egyszer menjen el a lányunkért, mert így nem akarom hozzánk hozni. Azt mondta neki a munkahely fontosabb, oldjuk meg mi vagy vigyük el hozzá. Végül így lázasan elmentem érte. Elvittem a kórházba vizsgáltra. Szalagszakadása van. Mindig megyek a fiamhoz, minig én teszek csak ezért. A lányunkat is csak akkor látta eddig, amikor mentünk. Most ugye kollégiumból egyszer ide, egyszer oda megy. Kiakadtam, hogy az exemnek a munkahely, a fáradtság és hasonló kifogások fontosabbak a gyereknél. Megoldhatta volna, de nem akarta.
2022. szept. 29. 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:
13%
Ha jól értem, akkor eddig is sokmindent megoldhatott volna de nem tette.Miért lepett meg? Ami meg a covidot illeti, már lejárt lemez.Szültél egy gyereket valakinek aki lecarja a fejét, eddig is lecarta, ha elváltatok valószínűleg téged is leizélt és akkor most vajon jogos e???:D
2022. szept. 29. 21:22
 2/9 anonim ***** válasza:
20%
Bementél covidosan egy kórhàzba, sok eszed van!
2022. szept. 29. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
1! Ha felesége van,nem hiszem,hogy szült! Szerintem ez apuka kérdése!
2022. szept. 29. 21:24
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Igen,jogos,hogy kiakadtál. A covidon meg már mindenki átment keresztbe-kasba. Nem számít.
2022. szept. 29. 21:25
 5/9 anonim ***** válasza:
21%

3

Jogos:D nem tudom miért ,,sikkadt" el pont a feleségem szó:D

2022. szept. 29. 21:28
 6/9 A kérdező kommentje:

Apuka vagyok. Nem a covidon van a hangsúly, hanem azon, hogy beteg vagyok. Az exem a lábát se akarta megnézetni, nem foglalkozott ezzel sem. Tőlem várta így el. Feleségem is eljött velem, hogy a vizsgáltra bekísérje valaki. Én kint vártam a váróban, ahol nem volt más ember. A feleségem is rosszul van, ő meg terhesség miatt. Ezért kértem az exemet, hogy ennyi év alatt egyszer kérek valamit, azt is a lányunk miatt.

Covidos amúgy már voltam, akkor is beküldtek a kórházba tesztet csináltatni és a többi ember között vártam. Régebben se csináltak ebből ügyet.

2022. szept. 29. 21:31
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
De miért lepődsz meg azon, hogy carik a fejedre ha elváltatok? Mindenképpen gáz amit csinált,de elváltak esetén nem meglepő, függetlenül attól hogy apa vagy anya vagy.Rendszeresen ez van mindkét fél részéről általában.
2022. szept. 29. 21:43
 8/9 anonim ***** válasza:
85%
Tök rendes vagy, jó, hogy ilyen apja van a lányodnak, hogy még betegen is bevitted orvoshoz. Az 1-es kérdése, hogy miért lepett meg olyan szempontból helyén van, hogy eddig is ugyanilyen volt. Egy következő ilyen szituáció esetén érdemes lenne esetleg elgondolkoznod azon, hogy kinek a segtíségét tudnád igénybe venni, aki nem az anyja, hiszen láthatóan őt sajnos nem érdekli.
2022. szept. 29. 21:45
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Jogos, de ilyen az élet...Ezeket a dolgokat csak vagy úgy tudod orvosolni, hogy következetesen viselkedsz az exeddel, határokat huzol, értelmesen kommunkalobd neki az erzeseidet, kivansagaidat a viselkedésével kapcsolatban... vagy teljesen ignorálod, es nem húzod fel magadat ilyen dolgokon meg az elkövetkező par evben amíg a gyerekeitek meg nagyobbak lesznek es meg ennél is kevesebb kontaktod lesz vele...
2022. okt. 24. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!