Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért szédülök szülés után 4...

Miért szédülök szülés után 4 hónappal?

Figyelt kérdés

A babám 4 hónapos, és az utóbbi pár héten gyakran szédülök, forog velem a világ, főleg ha lefekszem, vagy ha felállok. Mitől lehet? Köze lehet a szüléshez vagy a szoptatáshoz? Okozhatja esetleg vitaminhiány?

A vérnyomásom elég alacsony, az is okozhatná, de eddig sose volt ilyen panaszom, pedig mindig alacsony volt.

Tapasztalt valaki ilyet?

2022. szept. 27. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a szüléshez már nincs köze. Csináltass egy labort, nincs vashiányod? Vérnyomás is közre játszhat.
2022. szept. 27. 17:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinu vashiany. Szoptatos vitamint szedsz ?
2022. szept. 27. 17:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl szívritmuszavar okozta. Magas pulzussal fűszerezve.
2022. szept. 27. 18:49
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Nálam volt ilyen, szó szerint forgott a szoba, ha fekvő helyzetben voltam. El volt meszesedve a fülemben valami, ami levált és amíg fel nem oldódott, addig szédültem. Van hivatalos elnevezése is ennek, 1 hétig tartott. A barátnőmnél is volt. Valami mm-es dolog válik le, de pont azon a helyen a fülben, ami az egyensúlyozást szabályozza
2022. szept. 27. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nagyon sok oka lehet. Háziorvos kért labort de ott nen vokt gond. Fül-orr-gégészeten kezdték nálam a kivizsgálást, ezután jött neurológia, ezután belgyógyászat és nekem is szívritmuszavar volt az ok de nem véletlenül jön előbb a sorban a másik 2 is.
2022. szept. 27. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 4 hónappal a császár után múlt el, laborom és vernyomasom jó volt. Szerintem a keringésem akkorra állt helyre.
2022. szept. 27. 21:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Csak azért írok így utólag, hátha másnak is hasznos lesz a kérdés a későbbiekben. Nekem valószínű valóban vashiány volt az ok, ugyanis elkezdtem szedni, és rá kb 2 hétre rendeződött a dolog szerencsére. :)
2022. okt. 28. 09:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!