Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért fura vagy baj az, ha...

Miért fura vagy baj az, ha nem szeretnék barátnősködni más babás anyukákkal?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm babája (volt munkatársam) és az én babám között 3 hónap van, az övé fél éves az enyém 3 hónapos. Szokta írni, hogy alig várja hogy találkozzunk, holott én nem igazán tudok ezzel az egymáshoz járkálással azonosulni. Nem csak vele, hanem a baba-mama klubboktól is kiráz a hideg sajnos. Szüksége van a babának ilyen korban is más babák társaságára?
2022. szept. 27. 12:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
32%
Ha két emberben annyi a közös, hogy gyerekük van, akkor nem kell csak ezért barátkozni... én is ki vagyok a játszóteres anyukáktól, akik barátkozni akarnak, pedig szó szerint csak annyi a közös bennünk, hogy gyerekünk van...
2022. szept. 27. 18:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nem kell mindenkivel csak azért barátkozni, mert gyereke van. Viszont a nagy számok törvénye alapján könnyen megismerkedhetsz szimpatikus anyukákkal, akikkel tök jó megbeszélni a gyerekkel kapcsolatos dolgokat, meg sok minden egyebet is.
2022. szept. 27. 18:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy baj.

Én is ilyen vagyok, bár nagyon magamnakvaló introvertált típus vagyok. Nem vagyunk egyformák..

2022. szept. 27. 19:29
 14/14 anonim válasza:

Ha nem érzed ezt jónak,akkor ne legyél benne.

Ennyi.Szerintem én sem akarnék benne lenni alapból.

2022. okt. 12. 13:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!