Megbantad hogy csak 1 gyereket vallaltal?
5ös miért? Én a két kezem összeteszem hogy egyke vagyok.
Szoros, összetartó családunk van, van 4 unokatestvérem akikkel közel állunk egymáshoz, számíthatunk a másikra, de a szülői szeretet nem osztódik.
Mindig sajnáltam azokat akiknek az önző szülei több gyereket csináltak.
Édesanyám oldaláról tudok nyilatkozni (aki már elhunyt.)
Neki volt egy féltestvére apai ágról (öccse.) Azt hallottam vissza édesanyám temetése után az öccsétől, hogy "őuraságát" mindig bántotta a tudat, hogy egyáltalán van egy nővére.
Édesanyám még életében nagyon sokat panaszkodott arról, hogy örüljek annak a ténynek, hogy nincs testvérem. Gyerekkoromban mindig nagyon hiányzott egy testvér, de most már talán mégis csak jobb így.
(Miután megtudtam, hogy édesanyám majdnem belehalt a születésem utáni percekben fellépő vesegörcsrohamba, megértettem az indokot. Az orvosok is tanácsolták neki, hogy NE!!!)
Nem volt olyan körülmény se gyermek- se fiatalkoromban, hogy nyugodt szívvel vállaljon még egyet...
Apám részéről vannak mostohatestvérek, hárman (nem vér szerinti.) Nem igazán érzem közelállónak a mostohaanyámat sem. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!