Egy 4éves kisfiút nevelek egyedül, másfél éve szétmentünk az exemmel és soha nem voltunk házasok, így semmilyen törvényes kötelezettsége nincs. Az exem kamionsofőr és már másfél éve is havi fél milliót keresett, jelenleg valószinüleg mégtöbbet. Ennek ellenére ebből csak havi 150 ezret fizet a gyerekért készpénzben és nem akarja, hogy hivatalossá tegyük. Azt mondja, hogyha hivatalosan kell fizetnie akkor csak azt a minimális összeget fogja fizetni amit a törvény kötelezi, és az sokkal kevesebb lesz mint 150. A szüleim pedig biztosak benne, hogy csak azért fizet feketén készpénzben mert így spórolhat, és arra bíztatnak, hogy jelentsem fel.
Nem tudom mit csináljak, mert attól tartok, hogy a végén még ez a havi 150 sem lesz, de a környezetem szerint meg kellene lépnem.
Nem az a lényeg, hogy én személyesen mennyit költök, hanem hogy a lehetőségekhez képest többet mint az apja.
És arról apuka tehet hogy neked nincs normális végzettséged normális fizetéssel?
nem csoda hogy elhagyott téged, inkább az hogy eddig húzta egy haszonleső pénzéhes nőci mellett.
2022. szept. 24. 06:37
32/55 anonim válasza:
Kérdező, ha neked arányaiban többet kell a gyerekre költened, akkor keress jobban. Amúgy se értem, ha kapsz tőle 150 ezret, mi pluszt kell még a gyerekre költened?
2022. szept. 24. 06:43
33/55 anonim válasza:
Mit szólnál havi 20000-res összeghez? Egyedül nevelem a lányomat, de sosem költöttem rá ennyit, mint amit te. Havonta veszel neki új bútorokat, új ruhatárat, vagy mire kell 300000, hogy ez sem elég?
2022. szept. 24. 07:33
34/55 anonim válasza:
Ritka egy buta nő vagy, örülj az exed jófejségének, szerintem ne packázz vele, mert csak rosszabbul járhatsz.
2022. szept. 24. 09:28
35/55 anonim válasza:
Azt remélem tudod, hogy ha vered a tam-tamot, ő is mehet ám bíróságra nem csak te… aztán bukod a 150 ezret… és mivel te ennyiből sem tudod megoldani a gyermeked ellátását (érthetetlen módon) nem tudom mihez kezdenél 50 ezerrel.
2022. szept. 24. 09:46
36/55 anonim válasza:
Ugye fogalmad sincs mekkora szerencséd van hogy ennyi pénzt kapsz?
2022. szept. 24. 10:01
37/55 anonim válasza:
Szerintem észt kellene inkább követelned, mert az nincs elég. De ezzel már elkéstél.
2022. szept. 24. 10:11
38/55 anonim válasza:
De mire megy el havonta annyi pénz a gyerekre? Miket veszel neki, mire költesz?
Ha ésszerűen költekezel, ebből még marad is, nem értem mi a gondod.
Jól írjak előttem, ennél nem többet, kevesebbet fognak megitélni de meg is érdemelnéd. Hogy lehet valaki ilyen pénzéhes?
2022. szept. 24. 11:08
39/55 anonim válasza:
38as, hidd el, ebből a pénzből biztosan magára is költ
2022. szept. 24. 11:34
40/55 anonim válasza:
A barátnőm úgyanúgy nagy gyerektartást kap külföldről azt extől, neki is meggyőződése, hogy sokkal több járna. Nem a gyerekre költi az egészet, hanem a saját megélhetésére is, mert ő keveset keres. A gyerek ettől még Pepcos ruhában jár, nem jár semmilyen különórára, elmennek hetente a mekibe és egy hónapban egyszer moziba. Ezeket azért írtam, hogy a mennyibe kerül a gyerek az ilyen fajtáknál, bele veszik azokat a kiadásokat is, amiket gyerek nélkül is fizetniük kéne, de a gyerekre hivatkozva az extől várnak el .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!