Ha beteg a gyereketek magatokat íratjátok ki vagy gyerekápolásira mentek?
Figyelt kérdés
Általában home officeban vagyok ha beteg de néha már kínlódnak rajta hogy menjek inkább táppénzre + van amikor nem is jó beteg gyerek mellett home officeban lenni.
Ha magam íratom ki akkor az első 15 nap az 70% díj + a munkáltató utalja ugye.
Sokkal jobb mint a gyáp.
Ti hogy szoktátok?
Soha életemben nem voltam még 31 éves létemre táppénzen,betegszabin, nem is tudom annyira hogy működik.
2022. szept. 22. 17:55
1/3 anonim válasza:
Gyermekápolásiból nem vonnak annyi járulékot, nem feltétlen kapsz kevesebbet vele. Előnye, hogy nem kell szaladgálni még a saját dokidhoz is, hátránya, hogy korlátolt az éves mennyiség, viszont home office lehetőség mellett nem hiszem, hogy kimaxolnád. Most pontosan nem tudom hány napról van szó, mert én nekem is itt a home office és mostanában hálistennek ritkán betegek.
2/3 anonim válasza:
Már nem érint, de amikor még alkalmazott voltam, természetesen a gyerekkel voltam tappenzen, ha ő volt beteg. Mit mondtam volna a saját orvosomnak? "Beteg a gyerek, kamuzzunk be nekem egy betegséget, mert úgy több pénzt kapok"?
3/3 anonim válasza:
GYÁP-ra. A saját orvosom nem vesz táppénzre más betegsége miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!