Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Beteg, ha valaki úgy vásárol...

Beteg, ha valaki úgy vásárol a babájának, hogy még meg sem született?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőnk azzal tölti a napját, hogy babaruhákat nézeget, rendelget. Vagy most rendelt két takarót, meg ilyen nyuszifüles törölközőket is.

Viszont még nem is terhes, 2 hónapja "próbálkoznak". Néha kicsit mániákusnak tűnik, de nem tudom, hogy ez normális-e, felhozzuk-e neki.

2022. máj. 3. 19:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Ha még nem terhes, akkor rossz ómen. Babonàból sem szoktak ilyet csinàlni. Kb a terhesség felèig nem érdemes venni semmit, mert bàrmi lehet.
2022. máj. 3. 20:00
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Miért? Őt boldoggá teszi? Neked miért csipí a szemed?
 3/17 anonim ***** válasza:
68%

Manifesztal 😂

Minek hoznad fel? Van hozza kozod?

4/17 A kérdező kommentje:

Semmi rosszat nem írtam róla.

Csak fura, hogy már a fél Zara babaosztály ott van dobozokban náluk, meg ő sehová nem jön velünk, mert "lehet, hogy terhes". Vizsgázni sem megy az egyetemen ebben a fél évben, mert hogy nem akar stresszelni, 6-7 órákat aludni éjszakánként. Vagy most is kitalálta, hogy jövő héten segítsünk neki kipakolni a dolgozó szobájukat, mert az lesz a babaszoba és átfesteti...

2022. máj. 3. 20:04
 5/17 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem is kicsit kattant a csaj, vagy csak nagyon unatkozik és ebben éli ki magát, de nem hoznám fel, szerintem ez túl van azon a szinten amit pár jó szóval helyre lehet rakni. Szeresd így, vagy engedd el.
2022. máj. 3. 20:07
 6/17 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem sem normális
2022. máj. 3. 20:08
 7/17 anonim ***** válasza:
56%

Az, hogy màr a pròbàljozas idejèben ennyire nem mer semmit csinàlni, az nem normàlis. Ha màr ilyennor hegyekben àll a holmi, az sem. Ha egy-egy cuccot megvesz, az nem gàz.

Mi is vettünk előre egy babaruhàt, mikor mèg nem is kezdtünk pròbalkozni. Szèp csíkos rugit, az lett az egyik legjobb pizsamàja. Pàr kisruhàt tettem csak el utòlag emlèkbe, ez köztük volt.

Sògoromèk gyűjtöttek zsàkszàmra kisruhàt a padlàson, erre nem lehetett biològiai gyerekük, örökbefogadni nem akartak, nàlunk landolt minden ruha.

2022. máj. 3. 20:09
 8/17 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ez még bőven nem a "beteg" kategória, csak manapság ezt a szót úgy használják, mint a névelőt.
2022. máj. 3. 20:14
 9/17 A kérdező kommentje:

Nem pár darabról van szó.

Van, amit megvett 3 méretben is, mert annyira tetszett neki. Vagy most babakocsikat akar menni nézni.

Bárhová hívjuk, ő nem jön. Ha olyan a program, hogy iszogatunk, vagy valaki megkérdezi, nem bontunk-e egy üveg bort, vagy valamit, 10 percig hallgatjuk, hogy ő nem iszik már semmit, mert már ilyenkor sem tesz jót. Pedig ha csak annyit mondana, hogy ő nem kér, azt is megértenénk és nem öntenénk le a torkán fél liternyi vodkát a "szentbeszéd" nélkül.

2022. máj. 3. 20:22
 10/17 anonim ***** válasza:
73%
Nem akkora gond, inkább csak fájni fog neki lelkileg és csalódás lesz minden honap, amikor nem jön össze.
2022. máj. 3. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!