Beteg, ha valaki úgy vásárol a babájának, hogy még meg sem született?
Egyik barátnőnk azzal tölti a napját, hogy babaruhákat nézeget, rendelget. Vagy most rendelt két takarót, meg ilyen nyuszifüles törölközőket is.
Viszont még nem is terhes, 2 hónapja "próbálkoznak". Néha kicsit mániákusnak tűnik, de nem tudom, hogy ez normális-e, felhozzuk-e neki.
Ok, akkor legyen beteg.
Mi a kérdésed? Mit akarsz megtudni?
Te sem lehetsz 100-as ha itt kibeszéled a "barátnődet".
Nem vagyok “troll”.
Nem beszélünk ki senkit, aggódunk érte. De rossz barátnők vagyunk, húha.
21 évesen sincs semmi garancia arra, hogy azonnal össze fog jönni a baba, sőt. Ismerősi körben is van olyan, akik a csaj 22 éves kora óta nem védekeznek és végül lombikkal lett terhes 28 évesen először. Na most lélektanilag nem akarom tudni mit lehet átélni mondjuk 6 év alatt, amikor minden sikertelen hónapban látom az elkészült babaszobát és minden köcöléket, ami egy csecsemőhöz kell. Szerintem ez pszichésen nem tesz jót, főleg úgy, hogy már most bele van zombulva a kérdésbe. Nagyon fiatal, nagyon naiv. Csinálja, ha neki jó, de nagyot lehet innen koppanni.
Egyébként szerintem vannak ennek fokozatai. Egy-egy ruhát mi is megvettünk anno, amíg csak terveztünk, vagy pl. amikor télen nyaralást foglaltunk, akkor bennünk volt, hogy olyan hely legyen, amit várandósan is tudok esetleg élvezni. De nem ekörül pörgött ezeket leszámítva az életünk. Valakinek már ez is beteg. Más szerint meg felelős gondolkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!