Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukak ti hogy csinaljatok?

Anyukak ti hogy csinaljatok?

Figyelt kérdés
Hogy jut ido mindenre? Van egy 2 evesem es egy 3 honaposom. Ugy szeretnek minden nap kimenni + valami nagyobb dolgot csinalni a 2 evessel (sutni, fozni, kreativkodni) de sajnos egyszeruen nincs ido. Valahogy mindig kimarad valami. Faradt nem vagyok de hiaba kelek 6-7 kor, takaritas, fozes, kicsivel foglalkozas, naggyal foglalkozas es kb el is ment a nap. Ha a naggyal leulok olvasni az minimum fel oraig tart, nagyon szereti. Es ez kb egy nap 2* de van hogy 3* is van. Valami nincs rendben az idobeosztasommal. Pedig robotporszivom van, heti 1-2* mosok fel, 2 napra fozok. Megse megy. Tudnatok par tippet adni, ti hogy csinaljatok?

2022. szept. 11. 14:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
7%

10-es, ne haragudj már, de szerintem igen keveseknek van 10 nm-es fürdőszobája :D De nem is értem, minek 10 nm egy zuhanyzónak, egy WC-ben meg egy db mosdókagylónak?

Az újépítésű házakban ekkora egy gyerekszoba.

2022. szept. 11. 18:54
 12/14 anonim ***** válasza:
59%

11!

Olvass máf vissza. Hol irtam, hogy zuhanyzónk van?

Nem új építésű házat vettünk, a méret adott volt, mi felújítottuk, kihasználtuk... a legnagyobb sarokkádunk van, 1db hatalmas pultos mosfóval, tükörrel. Plusz a wc.

De látom megfogtad a lényeget... nekem ehhez sem kell 20perc. Ha a te 7m2es fürdőd nem tudod ennyi idő alatt kitakarítani, az nem az én bajom 🤷‍♀️

2022. szept. 11. 19:26
 13/14 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem a kerdező nem nagytakarításról ír!

A napi-2 napi fürdő áttörlése nettó 10 perc alatt kész. A fertőtlenìtő kendő pl csodákra képes időspórolás szempontból.

2022. szept. 11. 22:21
 14/14 anonim ***** válasza:
66%

Igértem, mérem az időt.

Valóban nem 20perc. 22 🤦‍♀️

De volt benne egy sos email olvasás és egy postáshoz aláirásra kifutás 😅

7#

A 10m2es 🤣

2022. szept. 12. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!