Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hölgyek, ilyen helyzetben ti...

Hölgyek, ilyen helyzetben ti szeretnétek babát?

Figyelt kérdés

A kérdésem nem vita generáló, inkább csevegés indító.És egy éjszaka műszakban szívesen olvasgatnék válaszokat ezzel kapcsolatban.

Szóval 42 éves férfi vagyok, a feleségem 38 éves. 5 éve vagyunk együtt, és pár hónapja mondogatja, hogy szeretne babát. Az elején nevettem, amikor felhozta, aztán könnyes szemekkel mondta, hogy "igen már túl öreg vagyok hozzá".

Bennem elég kettős érzések vannak, nem volt szó róla, hogy lesz közös gyerekünk, de azt mondja, hogy szeretne egy kis embert aki belőle meg belőlem van. Anyagilag nincs akadály, viszont a korunk miatt nagyon nem tartom jó ötletnek.

Nekem egy 19 éves lányom van, hál'istennek igazi apa-lánya kapcsolat van köztünk, van, hogy 2 hétig is egyfolytában nálunk alszik (hivatalosan az anyjával él).

A páromnak egy 12 és egy 10 éves fia van, ők velünk élnek, de az apjukkal is jóba vannak, gyakran alszanak ott.

Ezt csak azért írtam le,hogy lássátok, hogy családi gondok sincsenek nálunk, kiegyensúlyozott életünk van.

Tudom, hogy milyen egy gyerekre vágyni, lányom édesanyjával is sokat vártunk, hogy gyerekünk szülessen. 38 évesen ilyen helyzetben bevállalnátok még egy gyereket? Azért írom ki ezt a kérdést, mert amikor először felhozta hallani se akartam róla, de egyre jobban kezdek én is elgondolkodni rajta.

2022. szept. 9. 23:01
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Most nézem csak, hogy valamit nagyon elírtam. A lányom simán 9 éves. Bár a történet lényegén nem valtoztat
2022. szept. 9. 23:09
 2/30 anonim ***** válasza:
78%
Igeeeen! Hajrá még most gyorsan belefértek.
2022. szept. 9. 23:13
 3/30 anonim ***** válasza:
68%
Én nem vállalnám be, mindkettötöknek van gyereke, de ez az én véleményem, ő lehet máshogyan gondolkodik.
2022. szept. 9. 23:16
 4/30 anonim ***** válasza:
78%

Így h van már gyereketek, nincs késő 38 és felett egy közös

Simán 🤞😉

2022. szept. 9. 23:17
 5/30 anonim ***** válasza:
43%

36 vagyok, már semmiképp nem vállalnék ennyi idősen.

Ti tudjátok....

2022. szept. 9. 23:19
 6/30 anonim ***** válasza:
16%

Itt állunk a 3. világháború küszöbén.

Öregek vagytok.

Már vannak gyerekeitek.

Nincs a feleségednek valami elmeproblémája?

2022. szept. 9. 23:37
 7/30 anonim ***** válasza:
29%
Csak azért akar, hogy tőled is legyen gyereke? Nem elég a meglévő 3 gyerek?
2022. szept. 9. 23:41
 8/30 anonim ***** válasza:
86%
Simán. Én 36 voltam, férjem 46 mikor a közös baba született. Egy percig sem bántuk meg. A féltesói is imádják babusgatni.
2022. szept. 9. 23:48
 9/30 A kérdező kommentje:
Őszintén sajnálom...nem is...inkább szánom az olyan embereket, akiknek annyira Megkeseredett szar életük van, hogy egy gyerekre vágyó nőn vezetik le a feszültségüket. Semmi elme problémája nincs a kedvesemnek, és elhiheted, hogy milliószor magasabb az érzelmi intelligenciája is, mint a tiéd!
2022. szept. 10. 00:15
 10/30 anonim ***** válasza:
92%

Tulajdonképpen a korotokon kívül semmilyen akadályt nem írtál. Valamint a korotok sem feltétlenül akadály, ha nem gondoljátok annak.

Ti tudjátok, hogy mennyire vagytok lendületesek, fiatalosak. Ismerek olyan 40 éves nőt, aki simán letagadhatna egy 10-est, meg olyat is, akit 50-nek néz mindenki.

Ha az egészségetek jelenleg rendben van, akkor én nem látok akadályt. Azért egy 38 és egy 42 éves embert ne temessünk már :D

De csak akkor menj bele, ha te is tiszta szívből ezt akarod, ne a feleséged nyomására, ez ami szerintem mindennél fontosabb. Szóval gondold át, rágd át magad rajta, és ha részedről is rendben van, akkor hajrá.

2022. szept. 10. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!