Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell sajnálni azokat a...

Miért kell sajnálni azokat a családokat akik szegények és 4-5 gyereket nevelnek?

Figyelt kérdés

Az,hogy mennyi gyereket vállal valaki nem egy döntés igazából?

Én inkább elítélem az ilyen embereket mert tudatában voltak elvileg annak,hogy mekkora anyagi kerettel rendelkeznek de mégis több gyereket vállaltak felelőtlenül akik most miattuk nélkülöznek ami egy rossz spirálba keverheti őket és úgy kezdődik az életük,hogy a szüleik felelőtlensége miatt nekik kell nélkülözni.

Ti mit gondoltok erről?

2022. szept. 3. 10:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is van ilyen családtag a rokonságban.

Most fog születni a negyedik gyerek, de a 3ból 2 eddig is szinte állandóan le volt passzolva, nagymamához, testvérhez, újfent már babysitter is van. Úgy tudom nem éltek nagy lábon, a nő bölcsődei nevelő volt, a másik tag meg ki tudja mit csinál. De neki sem volt nagy munkája. Szóval hogy ebből hogy jön ki a 4 gyerek passzolom, de nem érdekel :) nem az én életem, ha meg más elfogadja, hogy nem maguknak, hanem nekil csináltak gyereket, az az ő döntésük. Nekem van 1.

2022. szept. 3. 11:19
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

Az a baj, hogy az ilyenek kapnak segítséget.

Önkormányzatnál dolgozom, a segélyezéseket én vittem, én küldtem feljebb felülbírálni. 8 évet töltöttem el ott. A legelső ügyfeleim között szerepelt egy nő, akinek egy nagyon édes, nagyon aranyos kislánya volt, és mindig együtt jöttek be a papírokért. Na az a kislány 14-15 évesen már terhesen jött be.

Az ilyen gyerekek nem tudnak messzemenő következtetéseket levonni, ha azt látják, hogy gyerek = 12 000 ft + segély, akkor 2 gyerek = 24 000 ft + 2x segély + csok, a három gyereknél már az adókedvezmény is befigyel elég erősen.

2022. szept. 3. 11:23
 13/15 anonim ***** válasza:
37%
Köpök rájuk
2022. szept. 3. 12:41
 14/15 A kérdező kommentje:

Hát igen csak én a gyereket sajnálom baromira.

Ez van mindig.. a felnőttek elfordítják a fejüket mert nem az ő életük a szülők nárcisztikusak vagy más mentális bajuk van, a kicsi meg szenved ettől.

2022. szept. 3. 13:35
 15/15 anonim ***** válasza:
33%
Leírtad, nem a családot, hanem a gyereket sajnálják.
2022. szept. 3. 15:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!