Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miert van a legtobb kislanynak...

Miert van a legtobb kislanynak frufru vagatva?

Figyelt kérdés
2 eves a lanyom es szinte az osszes hasonlo koru kislanynak frufru van vagatva. Ennek mi az oka? Van valami praktikus funkcioja pl kesobb oviban vagy ilyesmi? En felgumizom a lanyom hajat reggel.
2022. szept. 1. 15:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Pl. nem szereti, nem hagyja a gumit, csatot, ráfot, és így nem lóg a szemébe.
2022. szept. 1. 15:35
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Van aki kitépi a hajából a gumit, kiesik mindig játék közbe..stb..vagy nem akarják mindig gumizgatni és ha már így van legalább elől ne lógjon a szemébe.
2022. szept. 1. 15:37
 3/12 A kérdező kommentje:
Akiket ismerek ott a kislanyok haja hatra van gumizva copfba es nem veszik ki a gumit
2022. szept. 1. 15:38
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Mondjuk mert neki vagy az anyjának úgy tetszik? Tudod,az emberek nem egyformák, van izlesuk, amit követnek. Ezért vannak festett, melirozitt, dauerolt, kiegyeneitett, bocsánat, rövid, hosszú, stb hajú nők
2022. szept. 1. 15:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vilageletemben volt. Van elől egy forgóm és ott csak lefelé néz ki normálisan a hajam, oldalra elturve nagyon zavaró
2022. szept. 1. 15:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A kislányom 2,5 neki is van,mivel amíg kisebb volt semmit nem tűrt meg a hajàba.Most már igen.Viszont valamelyik kislánynak jobban áll a frufru.Ráadásul lehet valaki ezt szereti.
2022. szept. 1. 16:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

De mégis miért olyan furcsa neked, hogy a te lányod nem hord frufrut de másik kislány meg igen?

Ez teljesen normális.És miért kellenne funkciójának lennie? Olyan mintha azt kérdeznéd a dauernak mi a funkciója.

2022. szept. 1. 16:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne kérdezhetné meg?
2022. szept. 1. 17:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig volt frufrum, sőt, anyám rövidre is vágatta a hajam, általában klasszikus bilifrizurám volt. 🙄

Még azt sem lehet mondani, hogy nem bírtam a hajgumizást, mert sosem volt gumizható hosszúságú. 1 és 2 éves koromban kisfiús, rövid hajam volt, épp mint a bátyámnak, majd jött a bilifrizurás időszak.

Aztán végre megnöveszthettem (frufru szigorúan maradt), és 8 évesen a szomszéd kislánytól tanultam meg, hogyan kell egyáltalán hajgumizni.

A húgom születééig sem hajgumi, sem hajcsat nem volt a házban. Érdekes, neki lehetett szép haja, csak nekem kellett debilnek lenni. 😁

2022. szept. 1. 17:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

A) anyukanak tetszik

2) gyereknek tetszik

3) nem log a szemebe

4)nem kell eltuzogelni , gumizni

5) jol all neki pl. mert nagy a homloka

6) divatbol

7) nem nott meg meg elegge ( lany tesomnak 4 eves koraig nem nott a haja, meg ilyen 2 cm volt )

2022. szept. 1. 18:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!