Miert van a legtobb kislanynak frufru vagatva?
De mégis miért olyan furcsa neked, hogy a te lányod nem hord frufrut de másik kislány meg igen?
Ez teljesen normális.És miért kellenne funkciójának lennie? Olyan mintha azt kérdeznéd a dauernak mi a funkciója.
Nekem mindig volt frufrum, sőt, anyám rövidre is vágatta a hajam, általában klasszikus bilifrizurám volt. 🙄
Még azt sem lehet mondani, hogy nem bírtam a hajgumizást, mert sosem volt gumizható hosszúságú. 1 és 2 éves koromban kisfiús, rövid hajam volt, épp mint a bátyámnak, majd jött a bilifrizurás időszak.
Aztán végre megnöveszthettem (frufru szigorúan maradt), és 8 évesen a szomszéd kislánytól tanultam meg, hogyan kell egyáltalán hajgumizni.
A húgom születééig sem hajgumi, sem hajcsat nem volt a házban. Érdekes, neki lehetett szép haja, csak nekem kellett debilnek lenni. 😁
A) anyukanak tetszik
2) gyereknek tetszik
3) nem log a szemebe
4)nem kell eltuzogelni , gumizni
5) jol all neki pl. mert nagy a homloka
6) divatbol
7) nem nott meg meg elegge ( lany tesomnak 4 eves koraig nem nott a haja, meg ilyen 2 cm volt )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!