Mennyit adtok a babakötvénybe? mennyi a jogos öröksége vegülis szerintetek a gyermeketeknek?
én azon agyalok érdemes e a kis melos fizum jelentősebb részét babakötvénybe rakni mert nekem kb egyedül mar semmi esélyem saját lakásra 270 280 nettóból esélytelen .és párt se keresek komolyat mar belefáradtam a nőkbe.
.visszont itt vagyok 28 évvesen meg lehet élek 30 40 évet simman megtudnám teremteni a lányomnak a kényelmes életet
szüleimnek több haza van egyikben lakom csak rezsit fizetem meg a sajat megélhetésem nyilván kajálnom kell de ha csak letfentartast csinalok fizum felét majdhogynem bele tudnám rakni .
most 4 éves szóval 18 éves korara összejöhet egy haz . utána meg támogatom ameg élek .
legalább lenne életcélom és szívesen nélkülözök akkor ha van egy nagy cél.
én se igy se ugy nem vagyok boldog de a lányom még lehet. szülőként szerintem ez logikus vegulis az én vérem .
Rakják félre, ha, akarsz, de ne babakötvénybe.
Alap, hogy nem teszünk bele pénzt olyan konstrukcióba, amihez nem tudunk később hozzányúlni, amiből nem tudjuk kivenni. Nyilván ez a fél, de akkor sem tesszük elérhetetlenné a megtakarításainkat.
13# igen van benne kockazat hogy ö fer hozza mert 18 évesen nembiztos hogy arra költi aminek valoban van ertéke .ettöl énis tartok.
de visszont eleg jol kamatozik jobb mint akármelyik másik papír és ott az állami garancia.
azzal nincs bajom hogy én magam nem férek hozza ez a biztos mert pl nekem is adtak volna anno a szüleim de elköltöttek lakasfelujitasra de vegulis abban lakom szóval nem probléma .csak egyaltalan nincs semmi szabadsagom hogy mit kezdek az életemmel.
ezert nincs értelme házat venni mert ki tudja ki e megy majd külföldre vagy hogyha tanulni fog akor nem az ország tulfelén meg egy lany alapból nem fog egyedül elköltözni hanem baratokkal vagy pasival azok esetén meg tovabbi bonyolult lehetőségek jöhetnek.
ezert mindenképpen pénzt adnak hogy eltudja kezdeni az életett csak kerdes ennek a formálya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!