Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyetértetek abban, hogy...

Egyetértetek abban, hogy akkor kell gyereket vállalni, amikor semmink nincs?

Figyelt kérdés
Se munkahely, se lakás, se semmi. Valójában ekkor kellene, hiszen a gyereket nem lehet hagyni éhenhalni, és akarva-akaratlanul is jobb életet csinál magának az ember. Más kérdés, hogy ilyen világra ahol okostelefonok lopják és klónozzák már a 4 évesek adatait és arcizmait biometrikus adatokban, normális ember nem vállal gyereket.
2022. aug. 29. 18:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem, a lehető legrosszabb döntés. Gyerek nélkül sokkal rövidebb ideig tart elérni ugyanazt a szintet.
2022. aug. 29. 19:04
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
😅🤣😂😅🤣😂
2022. aug. 29. 19:06
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi? Ugye a nem szó csak véletlenül került oda?
2022. aug. 29. 19:11
 4/14 anonim ***** válasza:
92%

Mitől lesz jobb életed ha szülsz egy pár kölyköt mindenféle egzisztencia nélkül? Mert kapsz rá néhány ezer forint családi pótlékot?

Munkám során láttam pár dolgot sajnos, olyant hogy az ember szíve belesajdul. Ezeknek a gyerekeknek semmilyen életük sincs, max a létminimum, hogy épp csak ne haljon éhen.

2022. aug. 29. 19:11
 5/14 A kérdező kommentje:

1: Ez hülyeség, gyerek nélkül nem igazán találok munkát, szerintem gyerek mellett már holnap dolgoznék, mert lenne motiváció. Gyerek nélkül inkább éhezek vagy Playstation-özök. Bár az is igaz, ma már nem szeretnék gyereket.

4: férfi vagyok, és motivációt adna. Ha akarnék.

2022. aug. 29. 19:15
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként kolléganőm is ezt csinálta, a pucér valagára szül hamarosan, semmilyük sincs, őt is az anyja tartja el jelenleg a rengeteg adósságával együtt. De neki gyerek kell,mert akkor lesz ház és minden. Szóval van aki tényleg így gondolkozik. De ez attól még nem helyes,sőt hajmeresztő bátorságra vall.
2022. aug. 29. 19:16
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem találsz munkát mert nincs gyereked? Az ellenkezőjét már hallottam, ezt még nem. Mindig jön valami új....
2022. aug. 29. 19:22
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Te inkább ne vállalj! Az utolsó mondatod alapján van bajod.
2022. aug. 29. 19:34
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjatok mar, ez is csak a szokasos incel / munkaugyes / alapitvanyi iskolas elmebeteg agymenese.
2022. aug. 29. 19:43
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

🤪

Neked gyerekkel sem lenne motivációd

Pont

Ès ennyi

2022. aug. 29. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!