Melyik pelenka vált be leginkább, és melyik a legkevésbé? Miket próbáltatok?
*Nekem a libero touch a kedvenc.
De a liberok kisebb meretezeeésűek, mint pl a pampers. Libero newbornnal kezdtünk 1-3 méretben, imádtam. Most confortot rendeltem, azt nem tudom milyen.
*Pampers pants se rossz, a sima
tépőzáras pampers nem tetszett.
*Pine pelus se volt rossz, de én szeretem ha a dereka gumis.
*A dm saját márkás dereka gumis, vékony, puha, hasonlít a touchra, de azért annyira nem selymes. Nekem sikerült nagyobb méretet venni, így azt nem tudom mennyire véd a balesetektől.
Újszülött korban volt egy csomó minta, amit kaptunk a babacsomagokhoz és úgy sajnálom, hogy nem emlékszem melyik milyen volt :/
1 hós a babám
- a libero touch nekem is kedvenc, nagyon jó puha is, ez a legpuhább, de piszok drága:/ (ebből kaptam termékmintat is) a newborn 1eset nem szerettem, kicsit kicsi volt a 3.8kg-s babámnak.
- pampersből a premium care nem igazán vált be, szöszöl, kicsit büdösnek érzem alapból is. az 1es pelus kicsit szűkös volt, a 2es picit nagy, de jóra húzható, igazítható. (ebből is kaptam termékmintát) az active baby jobban bejött, bár kissé keményebb anyag, ennek is hasonló szaga van, mint a premium care-nek.
- tesco saját márkás 2ese se rossz, kicsit ez is keményebb a premiumokhoz képest, de egész jó. ennek a 2 mérete pont jó. a premiumból kaptam termékmintát, nagyon jó puha, de sajnos az 1es méret kicsi volt.
- bamboo is nagyon jó puha, kb mint a libero touch, viszont az 1es (xs) méret kicsi volt a babámnak.
- rossmann saját márkás pelenka is termékmintás, de ezt még nem használtam, ez még nagynak tűnik, hiába hogy 2es
- müller sajátmárkás pelenkája is nagyon jó puha volt, ezt is a libero touchoz tudnám hasonlítani. ha lenne nálunk müller, vagy lenne webshopjuk, ezt venném, mert biztosan ez jönne ki legjobban ár/érték arányban a felsoroltjaim közül
A DM sajátmárkás meg a Bella Happy.
Ami nagyon nem jött be, az a Lidl-ös volt.
Babylove, Pampers, Libero között nem éreztem különbséget.
Lidl-ös nem jött nem jött be.
Babylove-ot használtunk a szobatisztulásig.
Legjobban a Pampers pants és a Libero bugyipelus jött be.
Ami nem jött be az a Lupilus és a DM sajátmárkás. Kifolyt belőle a pisi, több folyt mellé, mint amennyi benne maradt.
Pampers Premium Care, Pampers Premium Care Pants és Libero Touch jöttek be a legjobban.
A sima Pampers Pants viszont óriási csalódás (olyan csörgős, műanyag érzetű, beizzadós anyaga van), illetve a Lidl Lupilu sem tetszett, nagyon vékony és nekünk folyamatosan elcsúszott a gyereken.
Egyszer vettem még Molfix bugyipelust, na az annyira kis méretezés, hogy egyet sem tudtam ráadni a 9 kg-s babámra a 7-14 kg-s méretezésű csomagból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!