Aggódom a kapcsolatunk miatt a baba mellett, mit tegyek?
Én azt tanácsolom ne törődjetek ebbe bele, mint a #2 válaszoló. A férjét szívesen megkérdezném, hogy őszintén , hogy élte meg azt a 7 hónapot amikor 0 intimitás volt a kapcsolatukban a feleségével. Nyilván ha szeret téged nem fog félremenni és durván a szemedre hányni, hogy miért nem kívánod de ne áltassuk magunkat azzal,hogy ez egészséges. Az nem romantika, hogy elmondod neki mennyire jó apa :D
Szerintem pettingeljetek , vagy orális szex és kezdeményezzetek mindketten. Hónapok múlva már annyira el fogtok távolodni egymástól , hogy egyre nehezebb visszazökkenni.
Szerintem se az a megoldas,hogy 7 honapig kb csak eltek egymas mellett.
Ti a kapcsolatokban gyerek utan ia ferfi es no maradtatok. Es ugyebar egy gyerek nelkuli kapcsolatban, tobb honap szexhiany utan mar azon gondolkoznak sok esetben az emberek,hogy ez a kapcsolat nem mukodik es elobb utobb vege.
Igen, a jo kommunikacio is nagyon fontos,de azert nem csak "pippantani" lehet. Ha mar mashoz nincs kedvetek,de egy kis cirogatas, masszazs, furdes egyutt, gyertyafenyes vacsi otthon, akar egy tal spagetti es cola mellett is. A lenyeg,hogy kifejezd az erzeseid,ha az csak egy apro erintes akkor mar azzal.
Jaj, utolsi vagyok es elkuldtem befejezes nelkul.
A lenyeg amit akartam mondani,hogy a kettes valaszolo kapcsolata sem csak a kommunikacio miatt lett jobb,hogy elmondta hogy jo apa, hanem mert tenyleg tudatosan oda tudott figyelni a parjara. Kedveskedett, biztos voltak mas apro gesztusok is ami miatt a parja jol erezte magat es egy erosebb lelki koteleket sikerult letrehozniuk.
Hiszen ahol nincs lelkileg igazan eros kapcsolatod a paroddal, na az biztos ott nem fog kibirni 7 honapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!