Mennyit fizetnétek egy "pótnagyinak"?
4 éves lányom most kezdi az ovit, már bölcsis 1.5 éve, havi 1* tuti volt taknyos eddig. Óvodában sem számítok jobbra amúgy, biztosan ott is beteg lesz. Az elmúlt 1.5 évben "könnyített" munkát végeztem a munkahelyen, úgy egyeztünk meg hogy amíg bölcsis a gyerek addig hagy legyek többet otthon meg home officeban, tudjak koránbmenni délután haza stb így meg tudtam mindig mindent oldani, viszont most már mondták hogy akkor szeptembertől kicsit rázódjak bele a komolyabb dolgokba újra, tehát ez azzal jár hogy nehezebb lesz home officeban lenni vagy csak úgy otthon maradni akármikor, így félek kicsit a betegségektől..hogy oldom meg
Mondjuk egy jobb esetben átlag egy hetes betegségből ha elmegyek 2 nap home office+1 nap szabira még mindig marad 2 nap legalább amit meg kell oldani..ezen agyalok már előre.
Az utcákban lakik egy idősebb hölgy aki nyugdíjas (60 éves) nagyon jó a kapcsolatunk, ő multkor pont mondta hogy gondolkodik hogy jó lenne a nyugdíj mellé neki egy kis kiegészítés, keres valamit majd lehet, erről jutott eszembe hogy esetleg megkérdezem nem e vállalná a gyerekvigyázást, szereti nagyon a gyerekeket párszor már pár órát vigyázott is a miénkre is (nyilván nem komolyabb betegségnél gondolom csak ha a szokásos kb csak az orra folyik más baja nincs)
Nyilván egész napokra (8 óra) nem várom el ingyen de őt ismerve árat biztos nem fog ő mondani. Szerintetek mit reális mondjuk felajánlani?
Hát ez azért necces mert ugye többnyire stand by-on van, de ha meg kell ott kell lennie.
Szóval annyit kell neki fizetni hogy megérje neki nem mást keresni.
Én mondjuk úgy 50e ft körül gondolnám havonta és akkor ő nem megy el dolgozni, de vigyáz a gyerekre ha beteg vagy neked ügyed van
Most magadat győzködöd vagy mi?
Jó, elmondta hogy noncs kedve már dolgozni de kellene plusz pénz.
Ha nem futja a számlákra, kedv nélkül is elmegy... Inkább kedve ne legyen mint áram, nem?
Nem győzködöm magam, ha akar nyilván menjen el dolgozni, miattam ne maradjon otthom
Csak egy ötlet volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!