Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az, amin a gyerekek kapcsán...

Mi az, amin a gyerekek kapcsán "spóroltok", mióta elszálltak az árak?

Figyelt kérdés
A kérdés nyilván azokhoz szól, akik spórolnak valamin, tehát ilyen "előbb spórolnék magamon, mint a gyereken" kommentekre nem vagyok kíváncsi, hiszen az nem releváns itt a kérdés szempontjából :D

2022. aug. 24. 21:38
1 2
 11/15 anonim válasza:
13%
Úgy, hogy nem is csinálok gyereket, és hál istennek soha nem is csináltam, ezzel már több milliót megtakarítva, amiért a jelenlegi helyzetben extrán hálás vagyok.
2022. aug. 27. 18:08
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

11-es akkor mi a fenét keresel ebben a csoportban? Nincs gyereked akkor ne érdekeljen q gyereknevelés...

Amúgy én úgy spórolok hogy facebook marketen és ingyenes csoportokban szerzek be ingyen baba dolgokat vagy cserélek tárgyakat. Plusz figyelem a boltokban az aktuális kedvezményeket vagy leárazott termékeket. Bolhapiacra is járok vagy garázsvásárra ha játék kell( baba korban ugye még nem fontos hogy új legyen). Használt ruhákat veszek.

2022. aug. 28. 16:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem azokat az embereket, akik feljönnek ebbe a kategóriába csak és kizárólag azért, hogy elmondják nincs gyerekük, nem is lesz és nekik a legjobb. Mintha én nőként a férfi egészség kategóriába habzó szájjal írnám, hogy nekem nincs fütyim :D

Am mi is kajával spórolunk elsősorban. Igyekszünk tudatosabban vásárolni, csak annyit, ami el is fogy. Mi is csökkentettük ezeket az üveges, tasakos dolgokat (amúgy is akartuk), olyan kaját kap, amit minis megeszünk, ha ő mégsem kérné. Egyelőre ennyi.

2022. szept. 2. 11:32
 14/15 NTBS ***** válasza:
Játék, egyéb felesleges dolgok.
2022. szept. 2. 13:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Nincsenek új praktikáim spórolásra, csak folytatjuk, amit eddig is. Ezeknek egy része nem is kifejezetten a spórolás miatt van így nálunk, hanem hiszünk az újrahasznosításban és magunkra is érvényes. Ruhákból használt, vagy valódi akció idején vásárolok, amit kaptunk ajándékba, mind elraktam pl kaptunk pár rózsaszín holmit is, kisfiam van, téli ruha alá simán hordhatja, nem látja majd senki és jó minőségű, csak ezért nem fogok másikat venni, mert pár hónapig "nem férfias színű a body". De rossz, gyatra minőségű dolgokat most sem kap, használtan is csak olyat kap, ami folt és szakadásmentes, ebből is van rengeteg. Blw szerint eszik, tehát eleve nem veszek neki püréket és ilyesmiket, ugyanazt eszi, amit mi, ami neki nem kell, az nem megy pocsékba (bár ez ritka, elég jó evő). Lényegében minden, ami nem az egészség megőrzéshez köthető, azon általában véve is spórolunk, bútorok, öltözékek, bármilyen eszköz, fogyóeszközök, stb, de ez az egész családra érvényes, nem csak rá.
2022. szept. 2. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!