Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik nem akartak gyereket de...

Akik nem akartak gyereket de mégis becsúszott... Hogy barátkoztatok meg a gondolattal?

Figyelt kérdés

Mondjuk olyan életet éltél ahol nem fért bele a gyerekvállalás, de mégis becsúszott. Vagy eleve nem is akartál ilyen-olyan okok miatt.

Hogyan alakult az életetek? Mi zajlott le bennetek?

2022. aug. 24. 14:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Na meg a “kérdésre válaszoltam” is érdekes. A kérdés, hogy hogy barátkoztatok meg a gondolattal. Ezek szerint te sehogy.
2022. aug. 24. 18:19
 12/15 anonim ***** válasza:
58%

" Hogy barátkoztatok meg a gondolattal?"

Sehogy. A pozitív teszt óta abortuszra akartam menni, de végül nem kellett, elment magától ( szerencsére).

Nem akarunk gyereket egyáltalán, sem én sem a férjem. Soha nem is akartunk. Nem arról van szó, hogy friss lett volna a kapcsolat, vagy ilyesmi, 10 éve együtt voltunk, házasságban is régóta, amikor terhes lettem. De Fel sem merült, hogy megbarátkozzak a gondolattal. Az lehetetlen.

"Mi zajlott le bennetek?"

hatalmas megkönnyebbülés

" Hogy alakult az életetek?"

Jól. 2 éve volt. Azóta is boldogan élünk együtt, nincs/ nem volt semmi gond. Szerencsére azóta nem lett több baleset. Reméljük nem is lesz. Ha mégis, akkor is ott a műtét lehetősége orvosolni a problémát.

2022. aug. 24. 23:26
 13/15 anonim ***** válasza:
25%
Utolsó, engem az érdekelne, ha igaz amit írtál, hogy ekkora gyerek ellenes vagy, miért olvasgatsz és írsz ebben a kategóriában?
2022. aug. 25. 07:54
 14/15 anonim ***** válasza:

13.

Sehol nem látom, hogy neked ehhez mi közöd van. Ez a gyakori kérdések. Mindenki ahhoz ír amihez akar, én pedig válaszoltam egy feltett kérdésre egy régebbi élethelyzetem alapján.

További szép napot!

2022. aug. 25. 17:51
 15/15 anonim ***** válasza:
36%

XD

Magadat csapod be, de tőlem aztán lehetsz itt gyerek után habzó szájjal remegős típus, mert bizony aki itt olvas és ír, az vágyik gyerekre.

2022. aug. 25. 18:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!