Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jobb anyat erdemel? Kit kene...

Jobb anyat erdemel? Kit kene felkeresnem hogy valtoztatni tudjak?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van egy egy eves kislanyom nagyon nagyon hisztis akaratos egyszeruen annyira kezre van szokva hogy ha lerakom fulladasig uvolt mar nem birom nagyon hamar felidegesit es kiabalok vele szinte mindennap amit iszonyatosan banok! Van hogy csunyat is mondok neki de abban a pillanatban megbanom tudom hogy o semmirol se tehet egyszeruen keptelen vagyok szabalyozni magam hogy ne kiabaljak :(

Gondolkoztam hogy szakember segitseget kerem!

Felek hogy ramegy a gyerek fejlodesere :(

Nem ertem millio egy jatekja van mindent megadunk neki megis egesznap a kezbe akar lenni semmit nemtudok szinte tole csinalni mert ha lerakom max 5-10 perc amig elvan aztan jon az orditas siras 😫😫😫

Mit csinaljak? Annyira szar anyanak erzem magam, talan ezert idovel elkezd utalni?

Nem akarom hogy feljen tolemvagy barmi a fejlodesere menjen 😩

Akiktol most majd jon az ‘elitelem’ hozzaszolas ne faradjatok!

Igyis tudom hogy k..va szar anyjavagyok

2022. aug. 23. 12:26
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

29-es

Próbáld meg háton hordozni. Tudom...én se akartam anno,de aztán csak rávettem magam,és de jó volt,tudtam csinálni a dolgomat neki meg hangja se volt :) nyugi nem marad örökké rajtad,mondom ezt 6 és 8 évessel.

2022. aug. 25. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!