Fiút vagy lányt akartál elsőre?
Figyelt kérdés
2022. aug. 22. 14:57
11/14 anonim válasza:
Elsőre fiút szerettem volna inkább, lány lett. Most másodiknál már lányt szerettem volna inkább, de fiú lesz 😁
12/14 anonim válasza:
"Mintha az nem lenne lepontozva, aki fiút akart"
Nem, nincs lepontozva. 1-es válaszoló lányt akart, 38%
2,3,4,5-ös válaszoló fiút akart, 94-100%-os a válaszuk.
13/14 anonim válasza:
Fiút szerettem volna inkább, de nem különösebb oka volt, csupán hogy féltem egy kislány nevelésétől mert nem vagyok egy csajoskodós nő. Nem tudok csak egy féleképpen fonni, nem vagyok egy "lágy" alkat ha érted.😀 És attól tartottam hogy ettől béna lennék egy kislány anyukájaként. Aztán egyszerre jött egy kisfiú és egy kislány.😀 De már látom hogy feleslegesen aggódtam. Jön minden magától.:)
14/14 anonim válasza:
Én inkább lányt akartam, férjem inkább fiút, de egyikünk sem görcsösen, nem ez volt a lényeg. Végül lány lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!