Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható a terhessé...

Mennyire megbízható a terhességi apasági teszt?

Figyelt kérdés
Elég húzós ára van. Esetleg akik csináltak, ők mit tapasztaltak? Megéri,hogy biztos legyek,hogy tőlem van...?!
2022. aug. 22. 09:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

9: Nem kellett kapaszkodnom. Gondolom nem ilyen hülyeségért mentetek szét.

10: "Egy faxirol van szó, aki azt hiszi -joggal vagy sem- hogy a nője félre lépett. Ez azért nem apróság, normális nő nem tűri szó nélkül." - ezt ízlelgesd. Tehát ha joggal hiszi a férfi, akkor se tűrje szó nélkül egy nő?

2022. aug. 22. 15:05
 12/15 anonim ***** válasza:
72%

8-as! A legjobbaknak szegezted ezt a mondatot! Én is voltam egyedülálló anya. És százszor boldogabb voltam, mint egy szar kapcsolatban. Miért lenne boldog a gyerek, ha csak a veszekedést meg a feszkót látja?

Amúgy meg ha már a gyerek születése előtt ilyen összetűzések vannak, később csak durvul a helyzet.

2022. aug. 22. 15:26
 13/15 anonim ***** válasza:
80%

11!

Nézd, mindenki magából indul ki. Én pl abból, hogy nem lettem még soha félre. Tehát nekem kifejezetten sértő lenne egy ilyen feltételezés és nem, nem venném hulyesegnek, szakito ok lenne.

Itt a kérdésben is olyan mindegy, higy a kerdezoje a gyerek vagy sem, ennek a kapcsolatnak befellegzett.

2022. aug. 22. 16:34
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

13: szerintem meg ezért van ilyen sok válás, mert az első komolyabb dolognál bedobják a törülközőt, mint adni neki esélyt tovább.

Azért a korral szerintem mindannyian lejjebb adunk a tündérmese álomról, ahogy kamaszként, fiatal felnőttként gondolunk a szerelemre, kapcsolatra.

2022. aug. 22. 16:44
 15/15 anonim ***** válasza:
87%

14!

Megcsalast feltetelezni a másikról nem kicsit komoly, hanem nagyon. Két eset van: vagy eleve annyira féltékeny természet, hogy az életben nem lesz vele normális kapcsolat, mert nem képes megbízni a másikban. Vagy okkal féltékeny, akkor meg azért nincs értelme a kapcsolatnak.

2022. aug. 22. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!