Mennyire megbízható a terhességi apasági teszt?
Ha nem fog egyértelműen hasonlítani rád, nem látod benne magad, akkor mindenképpen. Amúgy a kereskedelmi egyszerű nyál alapú DNS teszt is bőven elég. (Ancestry, 23andMe, MyHeritage, stb).
Nekem hasonlítanak a gyerekek, de majd meg fogom csinálni. Nem ezért, hanem egyéb amatőr kutatási célokból.
Senki gyerekét nem kell felnevelni. A sajátodat sem. Teljesen értelmetlen a terhesség alatt megcsinaltatni.
Off
Ha az én pasim lennél és kétségbe vonnad, hogy a tiéd a gyerek, nem engedném a tesztet és minden kapcsolatot megszakitanek veled.
5!
Mármint hogy viselekedik? Nálam egyértelműen az lenne az apa, akit én mondok, nem szokásom félre járni. Ergo ha benne felmerulne a kétely, mehetne, amerre lat. Ennyi a történet.
6,7: Nem lennétek szívesen egyedülálló anyák, ha van egy csöpp eszetek.
Amúgy kórházban felcserélt gyerekek is voltak már a történelem során. Mindkét szülő érdeke a teszt, ha valakiben felmerül bármi.
8!
Kapaszkodj, egyedülálló anya voltam 8 évig. Nem azért, mert nem volt eszem. Azért, mert apukanak nem volt.
"Mindkét szülő érdeke a teszt, ha valakiben felmerül bármi."
Itt szó nincs elcserelt gyerekekről. Egy faxirol van szó, aki azt hiszi -joggal vagy sem- hogy a nője félre lépett. Ez azért nem apróság, normális nő nem tűri szó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!