Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható a terhessé...

Mennyire megbízható a terhességi apasági teszt?

Figyelt kérdés
Elég húzós ára van. Esetleg akik csináltak, ők mit tapasztaltak? Megéri,hogy biztos legyek,hogy tőlem van...?!
2022. aug. 22. 09:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Minek? Nem ér rá szülés utan? Olcsóbb és biztos is.
2022. aug. 22. 10:04
 2/15 anonim ***** válasza:
11%

Ha nem fog egyértelműen hasonlítani rád, nem látod benne magad, akkor mindenképpen. Amúgy a kereskedelmi egyszerű nyál alapú DNS teszt is bőven elég. (Ancestry, 23andMe, MyHeritage, stb).

Nekem hasonlítanak a gyerekek, de majd meg fogom csinálni. Nem ezért, hanem egyéb amatőr kutatási célokból.

2022. aug. 22. 10:38
 3/15 A kérdező kommentje:
Sajnos addig nem szeretnék várni. Szeretném előbb tudni. Más gyerekét nem akarom felnevelni.
2022. aug. 22. 11:44
 4/15 anonim ***** válasza:
54%

Senki gyerekét nem kell felnevelni. A sajátodat sem. Teljesen értelmetlen a terhesség alatt megcsinaltatni.

Off

Ha az én pasim lennél és kétségbe vonnad, hogy a tiéd a gyerek, nem engedném a tesztet és minden kapcsolatot megszakitanek veled.

2022. aug. 22. 11:47
 5/15 anonim ***** válasza:
21%
4: Amelyik nő így viselkedik, ott már eleve büdös a dolog.
2022. aug. 22. 11:48
 6/15 anonim ***** válasza:
41%

5!

Mármint hogy viselekedik? Nálam egyértelműen az lenne az apa, akit én mondok, nem szokásom félre járni. Ergo ha benne felmerulne a kétely, mehetne, amerre lat. Ennyi a történet.

2022. aug. 22. 11:50
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
5-ös! Én megcsináltatnám, az orra alá dörgölném az eredményt, majd meneszteném. Nem kéne ilyen bizalmatlan pasas. De persze csak szülés után csináltatnám a tesztet. De addig sem kell a pasinak velem és a gyerekkel foglalkoznia.
2022. aug. 22. 12:29
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

6,7: Nem lennétek szívesen egyedülálló anyák, ha van egy csöpp eszetek.

Amúgy kórházban felcserélt gyerekek is voltak már a történelem során. Mindkét szülő érdeke a teszt, ha valakiben felmerül bármi.

2022. aug. 22. 12:53
 9/15 anonim ***** válasza:
28%

8!

Kapaszkodj, egyedülálló anya voltam 8 évig. Nem azért, mert nem volt eszem. Azért, mert apukanak nem volt.

2022. aug. 22. 13:25
 10/15 anonim ***** válasza:
86%

"Mindkét szülő érdeke a teszt, ha valakiben felmerül bármi."

Itt szó nincs elcserelt gyerekekről. Egy faxirol van szó, aki azt hiszi -joggal vagy sem- hogy a nője félre lépett. Ez azért nem apróság, normális nő nem tűri szó nélkül.

2022. aug. 22. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!