X-epil terhességi gyorsteszt mennyire megbízható?
Sok mindentől függ, főleg attól, hogy jó időben tesztelsz-e.
Mikor lenne esedékes a menstruáció? Aznap vagy inkább utána tesztelj, mert ezek elég gyengék.
Nagyon buta kérdés volt. Az előzmény, hogy egyszer az óvszer bennem maradt óvuláció után pont egy héttel. Hiába kevés esélye volt,féltem, hogy lezs bármi. Azóta megjött 3-szor, viszont megrémültem, amikor valakik írták, hogy nekik is "megjött", de kiderült nem valós menstruáció volt( [link]
Már nagyon rá vagyok stresszelve és minden kis dolgot bemagyarázok terhességnek. Pl.: felszedtem kisebb súlyt és a mensturációim elég rövidek. Az utolsón az első nap kibírhatatlan görcs volt, viszont ténylegesen 2-3 nap volt a vérzés, utána nagyon gyenge volt.
Szeptember 24-i az eset, ami miatt szorongok, Októberben teszteltem, ileltve November elején is. Mindkettő negatív. A novemberi teszt reggeli vizeletből ment.
Tudom, hogy amennyiben megjön elvieg semmi bajnak nem kell lennie, viszont halálos félelmem, hogy egyszer teherbe esek, ezért rettegek ettől a gondolattól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!