Hány éves kortól lehet egyedül elengedni a gyereketeket az utcára?
20: És? Ez mindig is így volt. Voltak olyanok, akik megpróbálták elcsalni a gyerekeket. Ez nem mai dolog, és nem is kizárólag városi.
Erre is meg kell tanítani.
Vagy majd 18 évesen kezdik el tanítani a gyereket???
Azért vicces, hogy úgy beszélünk elcsalt/elrabolt gyerekekről, mintha ez mindennapos lenne.
Őszintén, hány ilyen eset van szerintetek pl. évente? Ha lenne akár egy, azzal csurig lenne a sajtó. Amelyikkel tele is volt, mindről kiderült, hogy hazudott a család, ők tüntették el a gyereket.
Rengeteg gyerek tűnik el, de ezek szinte mind intézetisek, és pár nap vagy hét múlva előkerülnek, mert rendszeres szökdösők, akikről pontosan tudják, hova mennek. Némelyiket hazaviszik a rendőrök, még az utcából sem kanyarodnak ki, már meglógott a kölyök az ablakon. Velük van vele a körözési lista.
Sokkal nagyobb az esély, hogy egy gyereket a családtagjai fogják bántalmazni, mintsem az utcáról vigyék el.
Ez a téma erősen el van torzítva. Már az én gyerekkoromban is túl volt reagálva, pedig mondjuk a '90-es években voltak konkrét példák, ahol lehetett tudni, hogy rossz vége lett az eltűnésnek.
23!
Hol írtam ilyet? Konkrétan az előttem szóló kommentjere reagáltam.
Ezzel egyetértek. Fontos a gyereket mindenre felkészíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!