Megbánta valaki hogy felvette a CSOK-ot? Vagy hogy azért vállalt gyereket?
Azt még értem, ha valaki nem akar gyereket. De azt már nem, hogy miért érzi úgy, hogy bántania kell azokat, akik viszont akarnak?
Azt sem értem, hogy, amikor a világ ezen felén az elöregedő társadalom okozta problémák megoldására elkezdték támogatni a családokat, a gyermekvállalást, akkor azok, akik nem akarnak gyereket, mégis úgy érzik, hogy a támogatás nekik is járna, és dühösek, hogy ők nem kapnak.
Ahogy nem értem azokat sem, akiknek maguknak nincs gyerekük, tehát a kérdés nem nekik szól, mégis szükségét érzik kifejezésre juttatni azon véleményüket, hogy a szomszédjuk, ismerősük, munkatársuk, akárkijük biztosan megbánta, vagy ha még nem is, de később biztosan meg fogja bánni, vagy elválik, vagy nem jön össze a gyerek vagy akármi...
Még egyszer megkérdezem a gyerekelleneseket: miért baj, ha mások gyereket akarnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!