Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megbánta valaki hogy felvette...

Megbánta valaki hogy felvette a CSOK-ot? Vagy hogy azért vállalt gyereket?

Figyelt kérdés
2022. aug. 18. 07:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
20. Szó sincs róla. Nincs a kettő között összefüggés, de a tény ettől még tény a válásokat illetően.
2022. aug. 18. 19:08
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt még értem, ha valaki nem akar gyereket. De azt már nem, hogy miért érzi úgy, hogy bántania kell azokat, akik viszont akarnak?

Azt sem értem, hogy, amikor a világ ezen felén az elöregedő társadalom okozta problémák megoldására elkezdték támogatni a családokat, a gyermekvállalást, akkor azok, akik nem akarnak gyereket, mégis úgy érzik, hogy a támogatás nekik is járna, és dühösek, hogy ők nem kapnak.

Ahogy nem értem azokat sem, akiknek maguknak nincs gyerekük, tehát a kérdés nem nekik szól, mégis szükségét érzik kifejezésre juttatni azon véleményüket, hogy a szomszédjuk, ismerősük, munkatársuk, akárkijük biztosan megbánta, vagy ha még nem is, de később biztosan meg fogja bánni, vagy elválik, vagy nem jön össze a gyerek vagy akármi...

Még egyszer megkérdezem a gyerekelleneseket: miért baj, ha mások gyereket akarnak?

2022. szept. 15. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!