Megbánta valaki hogy felvette a CSOK-ot? Vagy hogy azért vállalt gyereket?
Felvettem a 2 gyerekeset, nem bántam meg.
De mondjuk nem ezért vállaltam két gyereket, amúgy is annyit akartunk :D
Én olyat ismerek személyesen, családon belül, akik tervezték az esküvőt amikor bejöttek ezek a támogatások, és a gyereket is, szóval tudták, hogy együtt szeretnék, de 5-6 év múlva.
Jöttek tehát ezek a támogatások, és akkor azt mondták, 22 évesen, hogy hülyék lennénk kihagyni, ha később úgyis akarunk, miért ne lehetne már most. Ebben van is ráció egyébként.
Lett is kettő gyerek rövid időn belül. Azt nem mondom, hogy megbántàk, de hogy lehetett volna vele várni, az tuti: a szülők maguk is gyerekek, nincs türelmük hozzájuk, szórakozni akarnak még, jönni menni mindenfelé. A kicsiket a tablet neveli, látom. Az anyának pár hónap munkaviszonya volt, szerintem alig kap valamit.
A gyereknek, aki picit később úgyis megszületett volna, ez nem biztos, hogy a hasznára válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!