Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki már szült, le tudná írni,...

Aki már szült, le tudná írni, vagy körbeírni, hogy milyen érzés?

Figyelt kérdés

Maga a szülés, a kitolási szakasz milyen érzés? Nem fájnak a csontok, ahogyan kibújik a baba? Van olyan, hogy valaki nem tudja kinyomni, mert nem nyom elég erősen?

Még elképzelni sem tudom, hogy én azt hogyan fogom kibírni, mert nagyon ijesztően néz ki.

16+4 hetes vagyok.

2022. aug. 16. 17:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%
Nekem a vajúdás volt a legrosszabb, főleg miután kaptam oxytocint. Azt hittem beledöglök az utolsó másfél órába, de tényleg. Üvöltve könyörögtem a császárért. Aztán mikor nyomhattam végre az maga volt a megváltás. Égő, feszítő érzés volt, de 4-5 nyomásra kint volt a baba, és nem szakadtam sehol. Utána még 2 napig úgy éreztem magam mint akin átment egy úthenger. Szóval nem olyan rossz, csak az oxyt kihagyhatták volna.
2022. aug. 16. 18:20
 12/24 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is a vajúdás utolsó órája volt borzalmas. A kitolás gyors volt, és akkorra már eufórikus állapotban voltam, olyan, mint egy futóverseny utolsó szakasza. Arról nincsenek rossz emlékeim.
2022. aug. 16. 18:41
 13/24 anonim ***** válasza:
87%
7es, akkor nincs különbség a toló és a vajúdási fájás között ha hatalmas a baba és igazából csak feszítést érzel. Nálam így volt, 4 kgnal nagyobb volt, 58 cm
2022. aug. 16. 18:49
 14/24 anonim ***** válasza:
85%

Mindháromnál meg akartam halni.

Pedig hang nélkül toltam végig mindegyiket.

2022. aug. 16. 18:55
 15/24 anonim ***** válasza:
87%
A vajúdás vege, az utolsó 1 óra igazi pokoljarás volt. Olyan, mintha valaki belülről teljes erőből nyomná az öklevel lefele a kismedencedet és mindent. Nem tudtam allni, reszkettem, orditottam. A kitolasra hirtelen mintha elvágtak volna. Az viszont tényleg iszonyu erőfeszítes, minden letező és nemletező erőm kellett hozzá. De a legrosszabb a szülés utáni "feltárás" volt... amikor mar a mehlepény is megszületett és azt hittem, vége, akkor az orvos benyúlkált, olyan fájdalmat okozva, hogy sírtam. Főleg mert azt hittem, már lazíthatok, vege. Nagyon rosszul esett, nem keszültem rá. Most a masodiknál fogok.
2022. aug. 16. 19:02
 16/24 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, bármit írnak, azért ne félj, mert bár fáj, de segítenek a hormonok, teljesen más állapotba kerülsz, és végig tudod csinálni a gyermeked miatt, és mert nincs visszaút.

Utána tényleg elvágták a fájdalmat, és nem szokás belehalni, rengeteg nő szül, nem egyszer

2022. aug. 16. 19:06
 17/24 anonim ***** válasza:
91%
Nem hiszem, hogy ezt el lehet mondani vagy el lehet képzelni. Én teljesen más tudatállapotba kerültem a fájdalomtól, kiabáltam is, tudom, hogy akkor brutál iszonyatosan durva volt, olyan, amilyet még sosem éreztem, de ez idővel elmosódik, nem tart vissza a második gyerektől.
2022. aug. 16. 19:54
 18/24 anonim ***** válasza:
82%
13as, 7es vagyok, 3300 volt a babám és 49 centi.
2022. aug. 16. 20:00
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

13 vagyok, nekem ezt mondták, h ezért nem éreztem mikor kell nyomni.

Lehet Te pici vagy, vagy szűk a medencéd?

2022. aug. 16. 20:26
 20/24 anonim ***** válasza:
64%

Ennek az 58 %-osnak vajon mi nem tetszett, hogy végig mínuszolt minden választ? Holott teljesen jó válaszok jöttek, tapasztalatok.

Tudom, hogy nem számít, de kíváncsi lennék mit érez az ilyen ilyenkor :D

2022. aug. 16. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!