Miért vannak leszidva, lenézve itt azok, akiknek mozaikcsaládja van?
Nem én írtam ki a kérdéseket, de az utóbbi időben több kérdésnél jönnek a kommentek, hogy anyukának/apukának nem kellett volna otthagyni a családját és a jelenlegi élettársától nem kellett volna gyereket vállalnia. Itt nem arról van szó, hogy valakinek van 5 gyereke 10 férfitől vagy 10 gyereke van 15 nőtől, hanem az első pártól és a második pártól is van gyereke, akik féltesók. Régebbi kérdéseknél mindig írják, hogy nem éri meg együtt maradni a gyerekek miatt, mert a gyerekek sínylik meg, de a mostani mozaikos kérdéseknél azonban rendre le van tolva a kérdező, hogy miért hagyta el a családját, és van, hogy a mostohaszülő is le van tolva, hogyha a szíve választottjának gyermekei nem kedvelik, hogy hát neked kellett gyerekes apuka, stb. De az a nő, akinek a férje megcsalta és teherbeejtette a szeretőjét, az meg minden, csak szent nem, mert nem tekinti a gyerekei tesóinak a féltestvért, és ki lett oktatva, hogy igenis tesók, viszont a mostani kérdéseknél pedig le van szólva a féltesó, hogy tök normális, hogyha gyűlölik az idősebb tesói, mert olyan kapcsolatban állnak, mintha csak unokatesók lennének.
Ez miért van? Az is válaszolhat - sőt! annak örülnék inkább, hogyha az valaszolna -, aki ezeket írja.
Most nem értem, hogy mindig a kérdezőt kell betámadni, bármelyik oldalon is áll? Ez miért jó?
Mert ítélkezni könnyebb
Egy mozaikcsalados anyuka vagyok
Inkább itt fröcsögnek névtelenül.
Tudod azok köcsögök másokkal akik tanácsot kérnek egy nehéz helyzetben akik szintén problémákkal küszködnek otthon. Had Legyen már a másiknak is szar ha nekem is az. A szeretet nem bánt, aki rendben van magával, nem ítélkezik
5, kiegészítem:
Akinek nem mérnök a férje, aki nem sportol aktívan tethesseg alatt is, akinek nem jó alvó jó evő a gyereke, aki panaszkodik hogy nincs segítsége, meg aki nem ridegtartásban neveli a gyereket, hanem le meri írni, hogy ő kiveszi a kiságyból ha sír, meg kényezteti is néha.
Ha kommentbe leírom, hogy utálom ha valaki azt mondja, hogy cicista, meg szopi akkor 100%, ha kérdést írnék ki erről, akkor rögtön "kit érdekel" "nincs jobb dolgod?" "Jó sok időd van" "engem ilyenek nem izgatnak inkább az éhínség".
Szóval a lényeg hogy a kérdező sojszor jól földbe legyen döngölve.
Nem, én 16 éves korom óta gyakorizik kb vagy 17? Fene se tudja, tiniként kezdtem és most 32 leszek.
Régen nem használták ennyien, és a sok ember közé sok troll is keveredett.
Nem az a baj ha valaki kamukérdést tesz fel, mert boncolgathat vele érdekes, lehetséges témákat amikkel vitát generál, ami nem baj, mert a vitával lehet azokat a fogaskerekeket mozgatni többek között, az a baj amikor veszélyes tanácsokat adnak.
Pl itt van néhány gyerekmentes akiket nem a téma érdekel, hanem utálják a hisztis gyerekeket ezért nevelési tanácsokat adnak úgy, hogy 0 kompetenciájuk van, és 0 szakirodalmat olvastak. Múltkor is volt hogy a kérdező 1,5 éves gyereke hisztizett és azt javasolta verjék el. Egy 1,5 évest. Nem az nagyobbat se verjenek el, de ha egy 10 kilós 1 méteres törpét nyakon vernek az ott marad.
Örülnék neki ha kevesebb ember járna ide, de azok segítőkészek és összetartoák lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!