Hogyan lehet megtudni hogy gyámügy milyen névtelen bejelentést kapot?
Nekünk egyszer az exem anyja volt a kedves bejelentő.
Aztán volt egy pszichológus, ovis volt a nagyobbik lányom, nem tudtunk elmenni az időpontra, előtte való nap le akartuk mondani, de mivel nincs telefonja a nőnek, sehol se lehetett elérni. Járta az óvodákat és minden nap más óvodai vezetékes számon volt elérhető. Na most találjuk ki, hogy éppen melyikben van, no comment.
Itt már kb röhögött a családsegítős, már végignyomtuk előzőleg a volt anyósos vizsgálatot. Szóval itt sem volt semmi.
Aztán elköltöztünk, a nagyobbik lányom egy olyan óvódai nagycsoportba került ahol utálták az óvónők a lányomat (ADHS-s) és folyamatosan szemétkedtek vele. Persze én ezt nem hagytam annyiban és bosszúból felnyomtak. Leírtam egy FB csoportban a véleményem róluk, ezért feljelentettek becsületsértésért, ezért bíróságra is kellett mennem.
Végül meg tavaly, (12 éves a nagyobbik, 8 éves a kisebbik lányom) az iskola nyomott fel, hogy késnek 3-10 perceket. Babával vagyok itthon és mivel kismilliószor fel kell kelni hozzá (mai napig), nem bírtam én sem felkelni időben, hogy elindítsam őket.
Mint látható változatos dolgok lehetnek a háttérben, legtöbbször bosszú.
Attól függ miért nyomnak fel. Nekünk azt nézték anno, hogy van-e áram, víz, fűtés, a gyereknek megvannak-e a ruhái. Ez óvodában, mikor a volt anyósom felnyomott.
Iskolában csak a lakhatási körülményeket, meg volt beszélgetés plusz el kellett vinni őket a Pedagógiai Szakszolgálathoz, mivel nem fogadnak szót nekem, egyedül nem készülnek el. De ugye utoljára a késések miatt lettünk felnyomva, nem azért mert bármi baj lenne az ápoltságukkal meg ruházatukkal.
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!