Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » El lehet valahogy érni, hogy...

El lehet valahogy érni, hogy az apa ne vihesse el hétvégére a gyereket?

Figyelt kérdés

Amíg együtt voltunk, addig sem foglalkozott a gyerekkel SOHA, úgy kellett könyörögni neki, hogy nézzen rá vagy szóljon hozzá, játszon vele, vigye le stb.

Most az én bosszantásomra vinné el és azért, mert az anyja hisztizik érte.

Az gyerek apja az anyjával él. Az anyja már próbálkozott, hogy elviszi tőlem a gyereket 1-1 hétvégre, nem ítélték meg neki, mert eddig sem foglalkozott ő sem a gyerekkel, nem látogatta soha és a körülmények sem megfelelőek náluk. Azóta sem látogatja a gyereket.

Az apja szokott jönni, beengedem, de a gyerek fél tőle. Az anyjától és annak a férjétől pedig egyenesen retteg.

2 és fél éves lesz szeptemberben, akkor kezdi az óvodát, mert bölcsődébe nem került be és nekem muszáj visszamenni dolgozni. Szerintem épp elég "trauma" lesz ez neki, nem akarom, hogy az apja elvigye, ráadásul messze is lakik. Soha nem volt még külön tőlem, nagyon anyás.

Augusztus végén tudom beadni csak a kérelmet, akkora kaptam időpontot. El tudom érni valahogy, hogy az apja ne vihesse el tőlem? Csak majd ha nagyobb lesz?

2022. aug. 13. 13:34
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Nem is akarok. Arra, hogy mindenbe belekötsz? Nyilván nem egyszerre alszik meg nyomkodja a telefont de itt be is fejeztem.
2022. szept. 6. 18:07
 22/22 anonim ***** válasza:
Ez esetben a szó, amit keresel, az a "vagy". Puszi, további szép estét
2022. szept. 6. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!