Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyermekotthonból ki lehet...

Gyermekotthonból ki lehet hozni gyereket egy-egy hétvégére?

Figyelt kérdés

Pl. hogy egy kisgyereket egy hétvégére kihozni, elvinni programokra vagy ilyenek.

Ennek mi a menete?

Annyit tudok hogy nagyon komoly eljaras van elotte, de pontosan mi?

2022. márc. 13. 13:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 15 ève ahhoz, hogy programra kihozd, nem kellett extra engedèly, de nem tudom hivatalosan csinàltàk-e, vagy csak ,,fű alatt" engedtek ki őket. Egy segìtő programon àt ismertem meg ilyen gyerekeket.

Viszont vigyàzz, engem, ès egy tanàrukat is megloptàk, miutàn az otthonunkva engedtük őket.

Ahhoz, hogy èjjelre is kiengedjek, biztosan kell engedèly, de nem hinnèm, hogy a nagyobbakkal nagyon szigorùak lennènek, maguktòl is sokat szökdöstek.

2022. márc. 13. 13:43
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Mármint vadidegen gyereket? Ugye nem gondolod komyolan?
2022. márc. 13. 13:46
 3/21 anonim ***** válasza:
92%
Ja 2-es ez érdekes felvetés szerintem is
2022. márc. 13. 13:56
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok. Ùgy, hogy besètàlsz, hogy vinnèl egy gyereket, ùgy biztosan nem engednèk ki.

Amint ìrtam, èn otthonban levő gyerekek segìtèsère szervezett programon àt ismertem màr őket.

Tehàt, ismertem a gyereket. Betelefonaltam, hogy meglatogathatom-e a gyereket, ès megengedtèk. Kèsőbb màr előzetes egyeztetès utàn ki is engedtèk velem őket.

2022. márc. 13. 14:00
 5/21 A kérdező kommentje:

Nevetseges hogy ennyire meglepodtetek…

En hallottam mar ilyent, hogy egy adott gyereket tamogatsz azzal hogy programokra viszed, unnepkor kihozod stb

Ennyi erovel amikor orokbefogadsz akkor is egy vadidegen gyereket veszel magadhoz🤷‍♀️

2022. márc. 13. 14:13
 6/21 anonim ***** válasza:
96%
En szemelyesen nem tartom tul jo otletnek... kihozod, jol erzi magat, felszabadul majd visszalokod es befordul
2022. márc. 13. 14:23
 7/21 anonim ***** válasza:
95%
Orokbefogadskor nem azzal kezdesz, hogy fogod és hazaviszed az először akkor látott gyereket. Ismerkedés van, a sokadik után viheted külső programra.
2022. márc. 13. 14:24
 8/21 anonim ***** válasza:
98%
Nem lehet... nyilván. Nem is tudom hogy képzeled. Egy gyerek nem egy kiskutya akit kihozol a menhelyről egy kis sétára,majd kapsz érte egy kis farok csóválást.
2022. márc. 13. 14:29
 9/21 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom elhinni, hogy a kérdező felnőtt ember...főleg a kommentje alapján.
2022. márc. 13. 14:29
 10/21 anonim ***** válasza:
90%

"En hallottam mar ilyent, hogy egy adott gyereket tamogatsz azzal hogy programokra viszed, unnepkor kihozod stb"

Nem tudom ezt hol és kitől hallottad,de mint szociális szférában dolgozó mondom,hogy ennek semmi valóság alapja nincs.

2022. márc. 13. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!