Gyermekotthonból ki lehet hozni gyereket egy-egy hétvégére?
Pl. hogy egy kisgyereket egy hétvégére kihozni, elvinni programokra vagy ilyenek.
Ennek mi a menete?
Annyit tudok hogy nagyon komoly eljaras van elotte, de pontosan mi?
Azt, amire gondolsz, patronàlàsnak hìvjàk. Közelemben több csalad is csinàlt ilyet. Nagyobb ünnepekre hazavihettek magukhoz az amùgy nem örökbefogadhatò gyereket. Gondolom, hogy valami csalàdias hangulatot megèljen, lassa hogyan elnek gyerekek a valò èletben (többgyerekes ismerőseim patronàltak)
Az intèzetben levő gyerekek nem örökbefogadhatòak, vagya nnyira sèrültek, hogy nem kellettek senkinek. Sokuknak börtönben vannak a szüleik. Van akiket valòs vagy mondvacsinàlt okkal erőszakkal emeltek ki a csalàdjukbòl.
Ugy latom nem megy a szovegertes.
Nem besetalni akarok random es kihozni egy gyereket. Mint mar emlitettem tisztaban vagyok vele hogy ezt egy komoly eljaras elozi meg. Azt kerdeztem hogy mi a menete. Aki erre nem tud valaszt adni az ne valaszoljon!
Igen arra gondoltam amit a #11es irt
Azét ez nem a Zara hogy megveszem ki hozom a kabátot elmegyek benne bulizni majd hétfőn visszaviszem.
Ez egy élő lény aki nem a legjob körülmények között el.
18!
Dehogynem. Kiadjak az összes verrokonanak, tehát a nagykorú testvérnek, nagyneninek, nagyszulonek, illetve a bizonyítottan a gyerek alltal ismert személynek.
Én dolgoztam ilyen helyen és elvileg van rá lehetőség, mert ott is előfordult ilyen, hogy valaki jótékonykodott vagy ilyesmi, de azt nem tudom pontosan, hogy és milyen körülmények között volt rá lehetőség, mi alapján engedélyezték.
Valaki írta, hogy csak a szüleinek adhatják ki.
Annak adhatják ki aki a hivatalos gyámja, az nem biztos, hogy a szülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!