Mit szólnál hozzá, ha a fodrászod gyerekei nonstop az üzletben lennének, amikor dolgozik?
AHogy írod, szerintem ragaszkodni fognak ehhez a nőhöz a vendégei így is. Vagyis vagy elviseled te is ezt a helyzetet, vagy egy másik helyre mész és bevállalod, hogy a vendégköröd elég nagy része le fog morzsolódni. Mérlegeld, de szerintem jobban jársz, ha maradsz.
Lehet akármit mondani a zajra, de ha a fodrász szép hajat csinál, akkor el fogják viselni a nők a körülményeket. Pontosabban: lesz elég nő, aki elviseli. Abból meg fog élni ez a fodrász, és építhetsz rá te is.
Engem is zavarna, de gondolom olcsóbban is dolgozik, ha már ilyenek a körülmények, így pedig mennék oda. Ahogy megfigyeltem, a legtöbben imádnak beszélgetni a fodrászukkal. Én pont nem, engem zavar az ilyesmi, de vagy 15 éve mindig, ha fodrásznál vagyok, mindenki trécsel, pedig több helyre járok. Egyébként szerintem a hajfesték szagát tartósan belélegezni 1 évesen a gyerek veszélyeztetése, hisz egész nap bent van.
Nem sokáig maradnak meg mellette szerintem a vendégek, de aki kevésbé beszélgetős, és inkább az árra koncentrál, ha olcsóbban dolgozik, akkor rendben lesz, maradnak vendégei.
Bírd ki szeptemberig, akkor biztosan változik a helyzet.
Biztos neki is van szabadnapja, próbálj azon a napokon dolgozni, így lenne fix 2 nap ahol nincs zaj, illetve ha extra jófej vagy, és extra jó a munka, akkor talán nem hagynak ott.
De a munkatársad keressen bölcsit, ha telítettek is a férj halála miatt a szociális helyzete megváltozott, én úgy tudom előre kell venniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!