Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szólnál hozzá, ha a...

Mit szólnál hozzá, ha a fodrászod gyerekei nonstop az üzletben lennének, amikor dolgozik?

Figyelt kérdés
A férje elhunyt fiatalon, egyedül nevel 2 kicsit, az egyik 4 lesz, a másik 1. Sokat dolgozik, de nincs bölcsi, ahová a kicsit tehetné, ezért mindig az üzletben van. A nagy meg a legkisebb takonnyal már nem mehet oviba, így ő is. Hangzavar, sírás van megállás nélkül. Egy részről megértem őt, szar helyzetben van, de így vendége nem marad. És nekem sem, mert mellette bérlek asztalt.
2022. aug. 12. 13:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, övé az üzlet, mert ezt sehol nem engednék meg. Így nem lehet dolgozni, és nem csak a ricsaj meg a felfordulás miatt. Egy fodrászüzletben nincs helye bébiételnek, pisis-kakis pelenkának. Sajnálom szegényt, borzasztó a helyzete, de ez így akkor sem maradhat. Kérdező, továbbra is csak azt tudom javasolni, hogy nézz körül mielőbb másik hely után, mielőtt elveszíted a vendégeidet.
2022. aug. 13. 20:25
 22/29 A kérdező kommentje:
4-en együtt(egyikük ő) béreljük ezt a szépségszalont. Amúgy tényleg nagyon ügyes fodrász, hatalmas vendégköre van és azt be kell vallanom, hogy mi igazából az ő vendégeiből építettük ki a miénket. Szóval ezért van egy kis bűntudatom. Beszélgettünk vele erről, de nagyon kivan, sírt, hogy ő még inkább otthon lenne a kicsikkel, de attól is fél, hogy mi lesz velük az egyre rosszabb helyzetben, főleg hogy ennyire egyedül van.
2022. aug. 13. 20:32
 23/29 anonim ***** válasza:
75%
Sajnálom őt is, titeket is, de sajnos szerintem ez így nehezen csinálható. Meg kell oldania valahogy. Apja nincs a gyerekeknek? Bölcsiben biztos nincs hely? Másik városban?
2022. aug. 13. 21:04
 24/29 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy meghalt a gyerekek apja. Mielőtt megszületett a kicsi. Telítettek a bölcsik, jövőre veszik fel.
2022. aug. 13. 21:24
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Pótnagyi keres~s hátha kevesebbért beválalná mint egy szitter
2022. aug. 14. 02:39
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

AHogy írod, szerintem ragaszkodni fognak ehhez a nőhöz a vendégei így is. Vagyis vagy elviseled te is ezt a helyzetet, vagy egy másik helyre mész és bevállalod, hogy a vendégköröd elég nagy része le fog morzsolódni. Mérlegeld, de szerintem jobban jársz, ha maradsz.

Lehet akármit mondani a zajra, de ha a fodrász szép hajat csinál, akkor el fogják viselni a nők a körülményeket. Pontosabban: lesz elég nő, aki elviseli. Abból meg fog élni ez a fodrász, és építhetsz rá te is.

2022. aug. 14. 02:44
 27/29 anonim ***** válasza:
39%

Engem is zavarna, de gondolom olcsóbban is dolgozik, ha már ilyenek a körülmények, így pedig mennék oda. Ahogy megfigyeltem, a legtöbben imádnak beszélgetni a fodrászukkal. Én pont nem, engem zavar az ilyesmi, de vagy 15 éve mindig, ha fodrásznál vagyok, mindenki trécsel, pedig több helyre járok. Egyébként szerintem a hajfesték szagát tartósan belélegezni 1 évesen a gyerek veszélyeztetése, hisz egész nap bent van.

Nem sokáig maradnak meg mellette szerintem a vendégek, de aki kevésbé beszélgetős, és inkább az árra koncentrál, ha olcsóbban dolgozik, akkor rendben lesz, maradnak vendégei.

Bírd ki szeptemberig, akkor biztosan változik a helyzet.

2022. aug. 14. 07:06
 28/29 A kérdező kommentje:
Nem dolgozunk olcsón, nem tudom honnan szedted. Miért változna szeptembertől? Mikor az ovis nagyobbik egészségesen itt csücsül, mert tüsszentett egyet és hazaküldik? Ilyen is volt már. Az ég világon semmi baja nem volt és itt uncsizott.
2022. aug. 14. 07:14
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Biztos neki is van szabadnapja, próbálj azon a napokon dolgozni, így lenne fix 2 nap ahol nincs zaj, illetve ha extra jófej vagy, és extra jó a munka, akkor talán nem hagynak ott.

De a munkatársad keressen bölcsit, ha telítettek is a férj halála miatt a szociális helyzete megváltozott, én úgy tudom előre kell venniük.

2022. aug. 14. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!