Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szólnál hozzá, ha a...

Mit szólnál hozzá, ha a fodrászod gyerekei nonstop az üzletben lennének, amikor dolgozik?

Figyelt kérdés
A férje elhunyt fiatalon, egyedül nevel 2 kicsit, az egyik 4 lesz, a másik 1. Sokat dolgozik, de nincs bölcsi, ahová a kicsit tehetné, ezért mindig az üzletben van. A nagy meg a legkisebb takonnyal már nem mehet oviba, így ő is. Hangzavar, sírás van megállás nélkül. Egy részről megértem őt, szar helyzetben van, de így vendége nem marad. És nekem sem, mert mellette bérlek asztalt.
2022. aug. 12. 13:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
93%
9! Ezt szerintem nagyon benèzted, olvasd màr el újra. Nem a gyereket nevezte takonynak🤦‍♀️
2022. aug. 12. 13:42
 12/29 anonim ***** válasza:
95%

Én bevallom, váltottam már amiatt fodrászt, hogy szinte sosem fogadott az üzletben, menjek házhoz. A gyerkei otthon, a fürdőkádba hajolva mosta a hajam...

Üzletben is nyilván egy idő után sok, ha állandóan félbehagyja a munkát emiatt. Ha elvannak, oké. HA betegen is behurcolja őket, arról meg megvan a vélemányem.

2022. aug. 12. 13:42
 13/29 anonim ***** válasza:
81%
Azonnal keresnék másikat. Utálom a gyerekeket, főleg ha nem rokoné
2022. aug. 12. 13:50
 14/29 anonim ***** válasza:
92%

9. Olvass már könyörgöm! Ráadásul a kollégája, nem a vendége. Máskor cicakakit kell írni, hogy a gyengébbek is megértsék.

Én megértelek kérdező, de a másik hölgyet is. Szar szituáció. Nem lehetne beszélni vele, hogy te emiatt vendégeket vesztesz és muszáj kitalálni valamit? Most a gyárba sem vihetné be őket.

2022. aug. 12. 13:57
 15/29 anonim ***** válasza:
87%

Én toleráns ember vagyok, és imádom a gyerekeket, van is, de a fodrászat masszázs, egyéb hobbi alatt én nem akarnám a sírást hallgatni. Elrontaná a kikapcsolódásomat.

Azt se szeretem ha a fodrász a házába invitál ha van gyereke ha nincs, mert olyankor nem mossa meg a hajam, vagy ha meg is mossa a kádja fölé hajolva ami kényelmetlen és a legjobb része marad ki a fodrászatnak. De lehet csak én vagyok ekkora hajmosás, fejbőr masszázs fetisiszta.

Én keresnék másik helyet fodrászkodni, ha van rá lehetőséged. Csak ne haza vidd a vendégeid 😃

2022. aug. 12. 14:42
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálnám, mert így a megélhetése kerül veszélybe, dw mivel nekem a munkám is a gyerek zsivajben telik, és otthon is az vár, így keresnék mást.
2022. aug. 12. 14:57
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem dolgoznék olyan helyen ahol gyerek van.

Vendégként nem érdekelne, túl lehet élni 20-30 percet, neki úgyis sokkal szrabb, mint nekem.

(Az én fodrászom szerencsére nem szokott beszélni munka közben, én ennek meg kifejezetten örülök! Múltkor a babája volt bent amíg az anyja el nem jött érte, neki egy hangját nem lehetett hallani (az apjára ütött 😀))

2022. aug. 12. 15:18
 18/29 anonim ***** válasza:
74%
Ha jól végzi a munkáját akkor járnék hozzá. Valószínűleg ő sem.örül hogy ez van de nem adhatja őket árvaházba.
2022. aug. 12. 16:03
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg zavarna, de jó fodrász esetén tolerálnám. Vendégként. és ha képes így is normális munkát végezni (picit kétlem). Ellenben ha te mellette dolgozol, na az egészen más eset, rontja a te üzletedet is, és neked is non-stop el kell viselni, nem csak egy-egy órára, mint a vendégnek.
2022. aug. 12. 17:36
 20/29 anonim ***** válasza:
88%
Ahhoz valami nagyon extrát kéne nyújtania,hogy ezt hosszú távon elviseljem vendégként. Nekem is vannak gyerekeim, a kicsi képes egész nap beszélni,úgy, hogy közben nem vesz levegőt 😀 Fodrászhoz többek közt pihenni is járok, ott nem más gyerekeit szeretném hallgatni. Tudom,hogy ez egy nehéz helyzet, de erre valami megoldást kéne találnia, mert kétlem,hogy így minőségi munkát lehetne végezni, de minőségi szolgáltatást nyújtani pláne nem lehet, sőt, te sem tudsz. Én körmös vagyok, biztos nem tudnék így dolgozni, és nem is lennék rá hajlandó, a vendégeim nem ezért jönnek, nem ezért fizetnek. Meg mondjuk én sem ezért fizetem a bérleti díjat.
2022. aug. 12. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!