Mit szólnál hozzá, ha a fodrászod gyerekei nonstop az üzletben lennének, amikor dolgozik?
Figyelt kérdés
A férje elhunyt fiatalon, egyedül nevel 2 kicsit, az egyik 4 lesz, a másik 1. Sokat dolgozik, de nincs bölcsi, ahová a kicsit tehetné, ezért mindig az üzletben van. A nagy meg a legkisebb takonnyal már nem mehet oviba, így ő is. Hangzavar, sírás van megállás nélkül. Egy részről megértem őt, szar helyzetben van, de így vendége nem marad. És nekem sem, mert mellette bérlek asztalt.2022. aug. 12. 13:08
1/29 anonim válasza:
Engem ugyan nem zavarna. Ha ő mellette normálisan végzi a munkáját, nekem jó így.
2/29 anonim válasza:
"Hangzavar, sírás van megállás nélkül."
Én sem mennék oda többet. Szeretek fesztelenül beszélgetni a fodrászommal, nem akarok még ott is gyereküvöltést hallgatni.
3/29 anonim válasza:
Gondolom ez most átmeneti,mindjárt indul a bölcsi ovi
4/29 anonim válasza:
Engem bevallom zavarna. Vannak helyek, ahol elfogadom, hogy más gyerekek is vannak, akik hangoskodnak, na de a fodrász az én kis wellness órám...
5/29 anonim válasza:
Zavarna, nem járnék oda többet.
A helyedben elbeszelgetnék vele
6/29 anonim válasza:
Hát az a baj, hogy a hangzavaron túl, gondolom ide oda kapkod a gyerekek meg a vendégek között, ez engem hosszútávon jobban zavarna.
7/29 anonim válasza:
Én szeretem a gyerekeket, a sírás sem zavarna. Azt viszont nem tudom elképzelni, hogy hogy tud így dolgozni normálisan. Egy üvöltő 1 évest fel kell venni, enni kell neki adni, pelenkázni stb. Ha én elmegyek fodrászhoz, akkor szánok rá 1-1,5 órát, de nem akarok dupla időt ott tölteni, mert ő nem velem foglalkozik.
8/29 anonim válasza:
Engem zavarna. Nem azért megyek fodrászhoz, hogy ott is gyereknyávogást hallgassak, elég itthon (pontosan 4 és 1 évesek).
9/29 anonim válasza:
9-es Értelmezd a mondatot! Ha meg van fázva a gyerek nem engedik oviba.
10/29 anonim válasza:
A zűrzavart még fokozhatja egypár gügyörésző, sipítozó gyerekbolond vendég. Nem tudom, meddig bírnám elviselni, akár vendégként, akár ott dolgozóként. Ilyen körülmények között nem lehet normális munkát végezni. Nincs a környéken másik üzlet, ahol bérelhetnél? Te is elveszítheted a vendégek egy részét emiatt.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!