Általában a szép lányok nem akarnak gyereket majd?
Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 18:14
3/9 anonim válasza:
Igen, csak a rusnya nők akarnak, hátha megszűnik az átok.😀
4/9 anonim válasza:
Igen a rusnya nők inkább lehorgonyoznak, míg a szépek általában élnének még.
5/9 anonim válasza:
Én szép lány vagyok (lehet lepontozni), de szeretnék majd, csak nem most, mert még tanulok és a húszas éveim elején járok.
7/9 anonim válasza:
Nem, ez elég hülye kérdés. Ha megnézed kb minden hollywoodi "jó nőnek" is vannak gyerekei bizonyos kor felett (amennyiben van kapcsolatuk). De sokan fiatalon is akarnak, pl most olvastam hogy a Bieber meg a felesége is (nem jut eszembe a neve) próbálkoznak már. De a Kardashian klán is sorban szüli a gyerekeket, pedig ők sem öregek még. Most persze azon lehet vitatkozni, hogy ki a szép, meg a felsoroltak azok-e, de tényleg Jennifer Anistonon kívül kb senki nagy szépségként számon tartott nő nem ugrik be, akinek nincs gyereke (és ha jól tudom neki sem azért mert nem akart, csak nem úgy alakult az élete).
8/9 gungasam válasza:
Nem hülye kérdés! A szépek félthetik a szépségüket. A szépek elérhetik a céljaikat. Gyerek szülés nélkül is erősebb kötődést alakíthatnak ki maguk iránt. A szépség egy genetikai adottság ami jelentős értéket képvisel hasonlóan mint az egészség, vagy a magasság vagy az okosság...Bizonyos kor felett azonban (mint a hollywoodi szép nők) a kötődést meg kell erősíteni és pottyantani kell bizony! Mert a szépség múlandó a gyerek meg örök!!
9/9 anonim válasza:
szerintem nem összevonható a kettő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!