Fiút vagy lányt akartatok, és miért? Végül mi lett: fiú vagy lány?
Én lányt szerettem volna, mert már van egy lányom. És ő nagyon tüneményes volt mindig (most 11 éves, már kevésbé:D). Lehetett vele babázni, gyöngyöt fűzni, minden lányos marhaságot.
Viszont baba korában hasfájós volt, nem aludt, bukott állandóan, sokat sírt. De gondoltam baba, mindegyik ilyen.
Aztán most másodjára fiú lett. És egyszerűen ég és föld a különbség. :D
Alszik, nem fáj a hasa, nem sírós, nem kell állandóan kézben tartani, nyitott, érdeklődő baba. Egyszerűen maga a megtestesült nyugalom. Remélem így is marad. :D
Én inkább lányt szerettem volna, férjem inkább fiút. Végül úgy néz ki, lány lesz (12 hetesen is ezt mondták meg 20 hetesen is). Én nyilván nagyon örülök neki. Persze mantráztam magamnak, hogy teljesen mindegy, de azért saját magam előtt kár lenne letagadni, hogy mi volt a vágyam. Viszont ha kisfiú lenne, biztos azzal is hamar megbékélnék, és ugyanúgy szeretném.
A férjem is már jól elvan a kislány gondolatával. Én kérdezgettem utána tőle, hogy csalódott-e, mondta, hogy kicsit az. Azt mondja azért, mert egy lányt jobban félt az ember (persze egy fiúval is ezer rossz dolog történhet). De várja amúgy ő is nagyon. Szerintem az is benne van, hogy szeretne majd focizni, sportot nézni, meg számítógépes játékokat játszani a gyerekével. De ezeket ugyanúgy lehet egy lánnyal is. Ezt mondtam is neki, és igazat is adott benne.
Az miért van, hogy a lány az "kislány", a fiú meg fiú? :D
Én sosem akartam lányt, nem áll hozzám közel a talpig rózsaszínben sikítozás.:D
KISfiam lett és örülök neki, és továbbra sem szeretnénk lányt másodiknak sem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!