Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fiút vagy lányt akartatok, és...

Fiút vagy lányt akartatok, és miért? Végül mi lett: fiú vagy lány?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat szeretnék, nyilván az egészség a legfontosabb. És van különbség fiú és lány között.
2022. aug. 11. 17:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
10. Haha, nálunk is ezt mondták. El se menjetek vizsgálatra, tuti lány. 10 hónapos a kisfiam. 🤣🤣 kívánom, hogy egészséges kisbaba legyen! :)
2022. aug. 11. 20:42
 12/25 anonim ***** válasza:
83%
Fiút szerettünk volna, és az is lett :)
2022. aug. 11. 20:47
 13/25 anonim ***** válasza:
74%
Mindketten lányt,és lány is lett.
2022. aug. 11. 21:08
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

10 vagyok.

11: Köszi. :D Tulajdonképpen közöltem velük, hogyha egy kicsit is hasonlít rám ez a baba, akkor “betrollkodik” és csak azért is fiú lesz😅 (Na nem mintha nem dőlt volna már el a fogantatáskor a neme, csak na..)

Megint elgondolkoztam, hogy “minek örülnék jobban?” de megint arra jutottam, hogy csak egészséges legyen. Álmodtam már azt is, hogy kislány, azt is, hogy fiú, szóval még a tudatalattim is úgy van vele, hogy tök mindegy. :D

Neveink már megvannak mindkét eshetőségre. Remélhetőleg hétfőn az ultrahangon nem lesz szégyenlős, és akkor megírom.

2022. aug. 11. 21:15
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
14. Várom. Hidd el, bármelyik lesz, ki fogsz ugrani a bőrödből. :)
2022. aug. 11. 21:24
 16/25 anonim ***** válasza:
84%
Férjemnek volt már két fia, ezért lányt szerettünk volna. Lány lett.
2022. aug. 11. 22:13
 17/25 anonim ***** válasza:
81%
Én mikor még csak gondolat volt a baba,akkor kislányt szerettem volna.Vagyis inkább nem tudtam magam fiús anyukaként elképzelni.De mikor a doki mondta,a genetikai uh-on,hogy kisfiú egyből átbillentem.Azóta a világ összes kincséért nem adnám ezt az érzést,hogy egy ilyen csoda pasim lett. A legfontosabb,hogy egészségben szülessen/nevelkedjen a baba.Most várandós vagyok.Bármennyire furán hangzik,de én ha ő is kisfiú lenne ugyanúgy örülnék.Apuka és a fiunk is azt mondják,hogy kislány a baba.29.-én hátha megmutatja magát.
2022. aug. 11. 22:32
 18/25 anonim ***** válasza:
75%

Fiút is és lányt is szerettem volna.

Elsőre lányt, lány lett.

Másodikra mindegy volt, lány lett.

Harmadikra fiút, fiú lett :D

A fiúval ezerszer nehezebb😭😭😭

2022. aug. 11. 22:35
 19/25 anonim ***** válasza:
84%
Én erre annyit írnék,hogy a fiúkkal nem mindenesetben negezebb.Az én kisfiammal százszor könnyebb,nyugisabb mint a lány unokatesójával,vagy akár a szomszédlányokkal.
2022. aug. 11. 22:40
 20/25 anonim ***** válasza:
81%

Engem mindenki hitegetett, hogy kislány lesz. Nagyon kislányt szeretett volna a férjem és valahogy én is, mert csodás a kapcsolatom az édesanyámmal. A családtagjaim is kislányra voksoltak, mert nagyon nőcis vagyok szerintük és csakis lányos anya lehetek. A férjem olyanokkal viccelődött a terhességem elején, amikor fájdogáltam a testrészeim, hogy építkezik a kislányunk, mert kell a sok lányrucinak a hely. Kínai naptár is lányt jósolt. :D

Hát kisfiam lett! A legcsodásabb kis herceg. Nem adnám senkinek.

2022. aug. 12. 01:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!