Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fiút vagy lányt akartatok, és...

Fiút vagy lányt akartatok, és miért? Végül mi lett: fiú vagy lány?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat szeretnék, nyilván az egészség a legfontosabb. És van különbség fiú és lány között.
2022. aug. 11. 17:50
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
90%

Van különbség, de mindkettőt egyformán lehet szeretni.

Épp ezért nem "akartunk", hanem örültünk annak, ami az orvos válasza volt a megfelelő időben.

Elsőnél a "fiú" szónak örültünk, másodiknál a "lány" szónak.

2022. aug. 11. 17:55
 2/25 anonim ***** válasza:
73%

Elsősorban nem akartam gyereket.

Aztán mikor kiderült, hogy lesz akkor csakis fiú jöhetett szóba - lány lett.

Másodjára lányt akartam, fiú lett...

Azért fiút, mert velük sokkal egyszerűbb, aztán azért lányt, mert már tele voltunk lányos cuccokkal...

Így, hogy van mindkettő mondhatom, hogy a lánnyal 100000x nehezebb!! (nekünk legalábbis)

2022. aug. 11. 18:07
 3/25 anonim ***** válasza:
79%
Lányt szerettünk volna, és lány lett.
2022. aug. 11. 18:07
 4/25 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk a férjem szeretett volna nagyon fiút, ezért (is) én is nagyon örültem, amikor kiderült, hogy az. De persze a lánynak is örültünk volna mindketten.
2022. aug. 11. 18:30
 5/25 anonim ***** válasza:
90%
Fiút szerettem volna, lány lett. De hamar elfogadtam és nem bántam meg.
2022. aug. 11. 18:50
 6/25 anonim ***** válasza:
95%
Fiút szerettem volna, fiú is lett. Egyszerűen csak jobban eltudtam képzelni magam fiús anyukaként. Ennyi az indok, de ha kislány lett volna is repestem volna az örömtől.
2022. aug. 11. 18:51
 7/25 anonim ***** válasza:
95%
Első babánál mindegy volt (tényleg), lány lett. Másodjára nagyon lányt akartam, mert a saját és a férjem családjában is azt tapasztaltam, hogy az azonos nemű testvérek jobban kijönnek egymással. Plusz akkor tovább lehetnek közös szobában, illetve az elsőnek vásárolt babakelengye, kisruhák mind örökölhetők. De úgy néz ki, hogy fiú lesz.
2022. aug. 11. 19:04
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy volt, ha pisztolyt szorítanak a fejemhez, lányt mondtam volna, mert nagyon jóban vagyok anyukámmal. Fiú lett, imádom! 😄
2022. aug. 11. 19:09
 9/25 anonim ***** válasza:
78%
Eleinte csak fiút. Az első gyerekünk fiú is lett, de aztán úgy éreztük szeretnénk nagyobb családot és nagyon jó lenne egy hugi. Nagyon kegyes volt velünk az élet, mert aztán a második gyerekünk kislány lett. Most szeretnénk egy harmadik babát és én lányt szeretnék talán egy icipicit jobban ha teljesen őszinte akarok lenni magammal.
2022. aug. 11. 19:35
 10/25 anonim ***** válasza:
86%

Páromnak már van egy 7 éves nagylánya, akkor is lányt szeretett volna. Most is inkább lányt szeretne, mert világ életében lányos apukaként képzelte el magát. Én is kiskoromtól kezdve lányt szeretnék, de mikor kiderült, hogy terhes vagyok, átkattant valami, és úgy vagyok vele azóta is, hogy nekem teljesen mindegy. A család szerint egyértelműen kislány lesz. :D

Még nem tudjuk.

2022. aug. 11. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!