Honnan van energiajuk a tobbgyerekeseknek?
Figyelt kérdés
Nekem egy 2 evesem van de mindennap hulla vagyok. Haztartas gyerekneveles jatek jatszoterezes mokuskerekben ugy erzem kiegtem ingerlekenyebb vagyok. Szoktam latni 2-3 gyerekes anyukakat es ugy irigylem oket olyan effektivek, gyakorlatiasak, aktivak. Folyton csodalom oket ahogy ketfele/haromfele kepesek koncentralni. Hogy csinaljak/csinaljatok?2022. aug. 10. 20:24
12/15 anonim válasza:
Nekem könnyebb több gyerekkel. Ők igazi társaságai egymásnak, sokkal kevesebbet nyúznak engem, így igenis van szünet, mert amíg ők tevékenykednek a babakonyhában, vagy kirakóznak, társasoznak, rajzolgatnak, addig én meg tudom inni a kávémat nyugiban, el bírok olvasni 3 cikket, be tudom fejezni a horgolásomat. 😊 Persze ha dolog van, az sokkal több meló, mint eggyel. De sokkal több a pihenés is.
13/15 anonim válasza:
Az enyémek ugyanannyit vannak el nyugiban, mint veszekednek és gyilkolják ezzel az idegeimet. De sokkal több a meló része, ha egyesével is fordítassz rájuk időt és energiát. Külön beszélgettek, játszotok, tanultok stb.
14/15 A kérdező kommentje:
9: "Amikor nyári szünetben egész nap tévézek, telefonozok, barátokkal vagyok, akkor ...."
Ezt hivjak szunetnek amikor feltoltodsz. A gyerekeknek minden evben van a szulonek nincs.
Nagyon szepen koszonom a valaszokat. Azt hiszem keptelen lennek meg egy gyereket vallalni ez tema volt a napokban a ferjem es koztem azt hiszem elfogadta. Ti akik leiratok egy napotokat minden elismeresem. Egy ferfi sem ercs nyomotokba.
2022. aug. 12. 04:17
15/15 A kérdező kommentje:
Bocsanat, er*
2022. aug. 12. 04:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!