A sok kötődő nevelő honnan tudja, hogy az a jó amit csinál?
Olvasom a hozzászólásaikat, meg a játszótéren, hogy így kell csinálni meg úgy kell. Így sérül a gyerek, ha ezt teszed meg úgy.
Hány gyereket is neveltek fel?
Például minket is így neveltek, soha egy fenékre csapás bármi, minden meg lehet velük beszélni, szüleim a legjobb barátaim. Nekem például mégis dühkezelésre kellett járnom. Akkor?
Az hogy a szüleid a legjobb barátaid, mutatja, hogy nem kotodo, hanem megengedo nevelési stílusban neveltek. Sajnos az emberek többségének fogalma sincs róla, mi a kötődő nevelés.
Egyébként meg a jelenben szerintem egyik féle nevelési stílusnal sem nagyon lehet tudni, hogy az hosszú távon hova vezet, de azert tudományos kutatások bőven születtek a témában,amikbol ki lehet indulni.
Feltettem egy kérdést, kaptam rá egy normális választ az elsőtől, aztán utána ketten leoltanak.
Hát köszönöm, asszem minden választ megkaptam.
Majd pár év múlva kérdezd meg a gyerekedet mit szól a tudományhoz kedves második.
Es te hany gyereket neveltel fel kerdezo?
Te kersz szamon minket? Miert? Aztan meg kikered magadnak a halal normalis valaszokat? Miert?
Nalad valami nagyon elcsuszott. Lehet, ha kotodo nevelest kaptal volna, talan nem igy lenne.
Megis csak van benne valami, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!