Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A sok kötődő nevelő honnan...

A sok kötődő nevelő honnan tudja, hogy az a jó amit csinál?

Figyelt kérdés

Olvasom a hozzászólásaikat, meg a játszótéren, hogy így kell csinálni meg úgy kell. Így sérül a gyerek, ha ezt teszed meg úgy.

Hány gyereket is neveltek fel?

Például minket is így neveltek, soha egy fenékre csapás bármi, minden meg lehet velük beszélni, szüleim a legjobb barátaim. Nekem például mégis dühkezelésre kellett járnom. Akkor?

2022. aug. 10. 17:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%

Az hogy a szüleid a legjobb barátaid, mutatja, hogy nem kotodo, hanem megengedo nevelési stílusban neveltek. Sajnos az emberek többségének fogalma sincs róla, mi a kötődő nevelés.

Egyébként meg a jelenben szerintem egyik féle nevelési stílusnal sem nagyon lehet tudni, hogy az hosszú távon hova vezet, de azert tudományos kutatások bőven születtek a témában,amikbol ki lehet indulni.

2022. aug. 10. 17:03
 2/17 A kérdező kommentje:
Oh bocsánat tehát a kötődő nevelésben nem fér bele, hogy én, mint gyerek a barataimnak tekintsem a szüleimet.
2022. aug. 10. 17:08
 3/17 anonim ***** válasza:
79%
De mitől vagy ilyen ideges? Most direkt veszekedni akarsz? Tudományos tény, hogy a kötődő nevelés a legjobb. Ha helyesen alkalmazzák. Nekem a gyerekem nem a haverom. Igenis vannak kőkemény határok, amiket be kell tartania. Nem lehet mindenbe beleszólása, de rengeteg dologba igen. Az, hogy nem verem a gyerekem a minimum, nem a kötődő nevelés. Fogalmad sincs a kötődő nevelésről, de látszik, hogy direkt generálsz vitát, szóval olvass utána és aztán lehet vitázni.
2022. aug. 10. 17:20
 4/17 anonim ***** válasza:
78%
A kötődő nevelés pont nem az, hogy a szüleid a haverjaid. A gyereknek világos és ésszerű határokra van a szüksége a szülő mindenkori érzelmi elérhetősége mellett. Vekerdy írt erről nagyon jól.
2022. aug. 10. 17:23
 5/17 A kérdező kommentje:
Basszus bocsánatot kérek, mert nem tudtam, hogy ez a kötődő nevelésbe nem fér bele, erre leugatnak. 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️
2022. aug. 10. 17:31
 6/17 anonim ***** válasza:
82%
Neked amúgy mi bajod van?:D
2022. aug. 10. 17:33
 7/17 A kérdező kommentje:

Feltettem egy kérdést, kaptam rá egy normális választ az elsőtől, aztán utána ketten leoltanak.

Hát köszönöm, asszem minden választ megkaptam.

Majd pár év múlva kérdezd meg a gyerekedet mit szól a tudományhoz kedves második.

2022. aug. 10. 17:37
 8/17 anonim ***** válasza:
89%
Senki nem oltott le. Folytasd mindenképp a dühkezeléssel kapcsolatos terápiát.
2022. aug. 10. 17:40
 9/17 anonim ***** válasza:
74%

Es te hany gyereket neveltel fel kerdezo?

Te kersz szamon minket? Miert? Aztan meg kikered magadnak a halal normalis valaszokat? Miert?

Nalad valami nagyon elcsuszott. Lehet, ha kotodo nevelest kaptal volna, talan nem igy lenne.

Megis csak van benne valami, nem? :D

2022. aug. 10. 17:59
 10/17 anonim ***** válasza:
91%
Már én is értem, miért kell dühkezelésre járnod. Én külsőleg olvastam a kérdést, a válaszokat, így objektíven mondom: teljesen indokolatlanul rántottad fel magad, és provokatívan reagáltál le olyasmit, amiben nem volt az, amit látni akartál benne.
2022. aug. 10. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!