A Viktor nevet hogy becéznétek?
Figyelt kérdés
Apukája után lenne Viktor, nálunk ez hagyomány. Nem szeretnénk KisViktornak hívni.
Nem arról kérek véleményt, hogy miért ne nevezzűk el apuka után.
Viki
Vika
Vikó
Vikus
Vikesz
Vitya
Vityus
Tori
2022. aug. 3. 13:29
11/22 anonim válasza:
Nálunk is van Viktor a családban. Kiskorában Vikinek becéztük, de ahogy nőtt, szépen ez elmaradt. Ma már Viktornak hívja mindenki.
Nekem se tetszik egyik becézés se a felsoroltak közül, talán még az egyik hozzászóló által említett Viktorka a legjobb.
12/22 anonim válasza:
Az egyetlen rokonom, aki nem.kapott hülye beceneveket, az Viktor.
Sosem becézték sehogy
13/22 anonim válasza:
Sehogy. Szép név, de a becenevei fájdalmasan idiótán hangzanak.
14/22 anonim válasza:
Sosem becéztem a Viktorokat, szerintem is béna becézései vannak.
15/22 anonim válasza:
Szerintem a Győző belefér a hagyományba! :D
18/22 anonim válasza:
Tényleg az a név, amit kár becézéssel elrontani, mert tényleg bénák, de amúgy szép név.
Első gyereknél felmerült, aztán csak második névként akartam (mert más volt a No.1 név), de végül lányom lett.
19/22 anonim válasza:
Sehogy, és a Tori a Viktória becézése, tehát lánynév! A Viktor legáltalánosabb becézésének én a Vityát gondolom, de használni nem használnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!