A párom Viktor, és a fiamat is Viktornak neveznénk el. Melyik becézést használjuk?
Figyelt kérdés
2021. júl. 20. 16:24
A kérdező szavazást indított:
KisViktor
Viktorka
Vitya
Egyéb (kommentben)
26 szavazat
3/17 anonim válasza:
Én egy Kis.... vagyok, anyám neve után. Utáltam egész életemben. Lassan 40 vagyok és még mindig utálom, mert sosem növöm ki és leszek végre nagy, vagy csak önmagam. Ne szopasd meg ezzel, kérlek!
4/17 anonim válasza:
Ultra ciki mindegyik. Szerintem ha jót akarsz neki, keressetek egy új nevet.
7/17 anonim válasza:
Nem muszáj a névből származtatni a becézést. Majd ha kézbe fogjátok, meglátjátok, mire áll rá a szátok.
10/17 anonim válasza:
Nem muszaly Viktornak becezni. Lehet ráneztek és olyan "pocok" feje lesz, vagy mókuska esetleg ti talaltok ki neki új becenevet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!