A párom Viktor, és a fiamat is Viktornak neveznénk el. Melyik becézést használjuk?
Vannak nevek, amiket bűn becézni, mert borzalmas. Na a Viktor ilyen.
Igy, hogy Viktor, így jó név. De az összes becézése borzalmas
Mindegyik marha gáz, jézusom, ugye ti sem gondoltátok komolyan, és ez csak egy vicc? Találjatok inkább akkor másik nevet, ha ezt már muszáj becézni.
Az én párom apja István, a párom a család számára Istvánka, a mi gyerekünk meg kisistvánka lenne akkor? Na meg a lófa*zt. Ne szivassátok már a gyereket.
Off: Én nem értem amúgy mi ez a becézési mánia itt gyiken.🤦🏻♀️💁🏻♀️
A lányom nevét lehetne becézni, de teljes néven szólítjuk és más beceneve van (picim, Mucika, stb.) találjatok ki valami ilyesmit, mielőtt egy alapból jó férfinevet elrontotok egy hülye becenévvel.
Én tuti Toto-nak becézném. 😂
Ismerősnél Laci- Lacika, Ági- Ágika, Dezső -Dezsi, Márk - Öcsi 😂 (van egy nővére, így lett Öcsi).
Pont ez a jó a Viktorban, hogy nem lehet becézni. Nálunk csak olyan nevek jöttek szóba, amiket nem lehet becézni. Mert nekem sajnos olyan nevet sikerült adni a szüleimnek, aminek legalább 10 féle becézési formulája van. Akárhány közösségbe kerültem, mindenhol kaptam egyet, remélem megáll ez a folyamat így 30+an. És a vicc, hogy ahogy otthon és a rokonok hívtak, sehol máshol. Mikor meglátták a tablómat a hivatalos nevemmel, nem értették, hogy akkor most hogy a fenébe hívnak.
Szóval a gyerekünk neve direkt nem becézős, ennek ellenére persze megpróbálkoznak.
A másik pedig, miért kell apa nevét kapnia? MIÉRT, MIÉRT, MIÉRT????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!